Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen volt az első alkalmad...

Milyen volt az első alkalmad a teremben?

Figyelt kérdés

Üdv.

Arra lennék kíváncsi kinek milyen volt az első napja mikor először ment be egy konditerembe és elkezdett edzeni ? Egyedűl mentél vagy esetleg haverral ? Első nap megismerkedtél valakivel ? Rosszúl telt az első nap ?

Csak őszintén ! Kíváncsi vagyok ! :D

2013. szept. 28. 13:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Haverommal mentem, kicsit furcsa volt de mindenki jófej volt. Nem nagyon ismerkedtem, de ettől függetlenül nagyon jó volt az első nap!
2013. szept. 28. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon féltem előtte:D Egy barátommal mentem, ő már járt korábban, és ő mondta, hogy járhatnánk megint. Lementem vele, mert ő korábban thai boxolt, és gondoltam, majd megvéd:D Első nap egyedül voltunk, aztán már voltam, úgy, hogy sokan voltak, de mindenki tök barátságos volt, nem nevettek ki a 25-30 kilós fekvenyomásaimmal, és a 7kilós bicepsz gyakorlataimmal.:D Ma már mindenkit ismerek arcról kb, "mi újság" szinten:D Menj le, senki nem fog kinézni, inkább segíteni fognak:)
2013. szept. 28. 16:21
 3/3 Szergej55 ***** válasza:
Haverommal voltam, fizikálisan nem felkészületlenül, mert előtte küzdősportoltam és a súlyzós edzésbe is belekostoltam, persze nem ilyen szinten. Furcsa volt, nem éreztem úgy először, hogy ez az én világom, de aztán mégis az lett. Talán azért is, mert idővel megtanultam normálisan edzeni és kajálni. :)
2013. szept. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!