SCITEC NUTRITIONtól melyik számít jó fehérjének?
az az igazság, hogy szálkásítás céljára kellene :)
nem tudom, hogy az edzés előtti, vagy utáni lenne a jobb.
Edzés előtt nem protein tápkieg kell, hanem egyél előtte kb 1,5 órával csirke-kis rizs-zöldséget. Edzés után pedig protein + BCAA és/vagy glutamin.
Szálkásításhoz is megteszi a 100% whey prof, de a myprotein és az mhn whey is. Versenyszinten érdemes egy izolátumra költeni, de amúgy jó a koncentrátum is.
kb 2 hónapja.
elsejétől komolyabban akarom venni :)
Amatőr szinten, főleg olyan amatőr szinten, hogy 2 hónapja kezdted, teljesen mindegy.
Nem csak az mindegy, hogy tejsavókon belül, kevert fehérjéken belül melyiket veszed, hanem az is, tejsavót, vagy kevertet veszel-e.
Én elsőre biztos nem vennék 20-on ezrekért 4-5-6 kilós tejsavót, mivel nincs értelme.
Vegyél egy 3 kilós Pro Mix kevert fehérjét, 12 eft. Teljesen megfelel a célnak.
Én még haladó szinten (3,5 éve edzek) sem veszek csak tejsavót, vagy izolátumot. Veszek pihenő napokra ill napközbeni fogyasztásra egy kevert fehérjét, mint a Pro Mix, és edzés után pedig egy 1 kilós tejsavót. Így 15-16 eft-ból megvagyok 2 hónapra. Megjegyzem, nem "érezek" semmi különbséget a 3-4 eft/kg árú kevert, és a 8 eft-os izolétum/tejsavó között semmi differenciát. Max annyit, hogy a drágábbnak rosszabb az íze. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!