Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől van ez nálam?

Mitől van ez nálam?

Figyelt kérdés

Elnézést, ha hülye a kérdés, de szeretném tudni, hogy miért van az, hogy nő létemre jól esik súlyozni, érezni ahogy mozognak az izmaim, egyszóval teljesen jól érzem magam súlyozás közben.

Viszont mozogni iszonyatosan utálok, de nem azért, mert lusta dög lennék, hanem mert egyszerűen nem érzem jól magam mozgás közben, nincs meg az az érzés, mint amikor súlyozok.

Egyszerűen unom az egysíkú tornászást vagy úszást ( mert ezeket szoktam csinálni ) és mostanában nagyon nem tudom rávenni magam, mert egyáltalán nem érzem jól magam közben.

Szerintetek mi lehet ennek az oka ? Esetleg tudnátok javasolni más mozgásformákat nekem ?

2013. szept. 23. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
És ez mitól baj? Megtaláltad azt, amit élvezel, nem mást kell keresni, hanem ezt kell csinálni!
2013. szept. 23. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Off: 1# még mindig nincs kint a neved :D

ON: nem lehet különösebb oka, szereted és kész, jó dolog ez.

2013. szept. 23. 17:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Kint van, rosszul láttad :D
2013. szept. 23. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
jé, mostmár igen :D
2013. szept. 23. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:

igen, tudom hogy jó és csinálom is, de szeretném, ha a többi mozgást is ekkora élvezettel csinálnám

csak súlyozásból nem tudnám tartani az alakom....

2013. szept. 23. 18:02
 6/7 Szergej55 ***** válasza:
Ööö... De tudnád. Folytasd, ha jól esik, nagyon jó az!
2013. szept. 23. 18:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Csináld azt, ami jól esik. Semmi gond nincs azzal, ha nőként súlyzózni szeretsz.
2013. szept. 23. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!