Nekem a rizses hús meg a hurkaburger NYAMM ! :DD Amúgy ez a myomax jó jó de kevés benne a fehérje érdemes inkább külön venni szénhidrátot és min 90%-os fehérje tápkieget majd egybe önteni olcsóbb
2013. szept. 22. 16:23
2/10 JayC válasza:
asszem 35% fehérjetartalommal rendelkezik, szóval egyáltalán nem kevés benne a fehérje, főleg ha azt nézzük, hogy 140g egy adag.
2013. szept. 22. 16:50
3/10 anonim válasza:
a tömegnövelőket én feleslegesnek tartom.
Hízni, tömegesedni natúr kajától is lehet, és ahhoz kell egy fasza fehérje jobban mondva tejsavó és egy frankó étrend és edzésterv.
Én sosem vettem tömegnövelőt és 65 kilóról 82 kg izommá nőttem.
2013. szept. 22. 16:53
4/10 anonim válasza:
Igen, a tömegnövelőből drága, vagy rossz minőségű cukorkupac van általában.
Meg nem praktikus, ha pl. nem edzésnapon csak fehérjét szeretnél inni. A benne lévő extrák pedig csak kis mennyiségben vannak. (ha pl. én le szeretnék nyomni egy kreatinkúrát, akkor rendesen csinálnám).
2013. szept. 22. 17:30
5/10 anonim válasza:
A tömegnövelő azoknak van akik nem tudnak enni. De én egy tömegnövelő helyett inkább ennék egy csomó péksütit meg chipset fehérjeturmix-szal. Kb ugyanazt éred el vele mint egy tömegnövelővel.
2013. szept. 22. 19:36
6/10 Szergej55 válasza:
Csirke+rizs és alkalomadtán csalókaja.
2013. szept. 22. 19:47
7/10 tap bela válasza:
"...A tömegnövelő azoknak van akik nem tudnak enni. De én egy tömegnövelő helyett inkább ennék egy csomó péksütit meg chipset fehérjeturmix-szal. Kb ugyanazt éred el vele mint egy tömegnövelővel...."
UGYE EZT AZ ÍRÓJA NEM GONDOLTA KOMOLYAN, mint JÓŰ tanács?!?!?
2013. szept. 22. 19:49
8/10 tap bela válasza:
A chips = EGY ÉLELMISZER HULLADÉKKAL!!
2013. szept. 22. 19:50
9/10 szörnyű válasza:
Tonhal+tonhal
2013. szept. 22. 20:46
10/10 anonim válasza:
csokitorta
meg a csokibevonatos fánkok, na ha ilyet látok , sokat megeszek:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!