Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez így milyen? Segítség.

Ez így milyen? Segítség.

Figyelt kérdés

Elsősorban nagy eredményt elért vagy edzők véleményére lennék kíváncsi ,de akinek volt már hasonló edzésterve az eredményekre.:)

Szóval.2 ÉVE EDZEM.:) Étrend nélkül eredménye van.Most hasra akarok menni főleg.Nem bady buildinges vagy kondival.

Hétfő: Hát ezen a napon főleg a mell-tricepsz nyom.:) Ez azt jelenti fekvőtámaszok meg tolózkodások :)

Kedd: Itt szerintem csak has lesz.:D szerintem kevés ...

Szerda: Itt a hát meg a kar lesz:) Ezt úgy értem húzózkodás meg vannak kézi súlyzóim.

Csütörtök: Has megint mint kedden.

Péntek: Láb. Ebben minden benne van. Comb-fenék.

Szombat: Itt jöhetne egy kis zsír égető edzés futás :D Bár péntek láb edzés után örülök ha fel tudok kelni szóval itt van a bibi.:)

Segítenétek összeálitani egy olyan edzéstervet amin 3 fő izomnövelő edzés van+ a has:D ez így nagyon sok ahogy leírtam meg 2-3 kg ott le akarok adni a hasamról ,hogy csináljam? Tudom ,hogy futni kell meg étrend.

16f

2013. szept. 19. 12:07
 1/4 anonim ***** válasza:

hát ja, fontos a szálkásító diéta és aerob edzés az erősítő edzések mellé. De:

Egyszerre nem lehet naturálban izmot felszedni és zsírt leadni, mert energetikailag különböző étrend szükséges hozzá. Izomnöveléshez tömegnövelő étrend kell, ami kalóriapluszt jelent, a zsírleadáshoz pedig szálkásító diéta, ami kalóriadeficitet jelent a napi energiamérleg szempontjából. Tehát el kell dönteni, hogy mi legyen előbb.

Hasnak nem kell külön nap. Én pl ezt csinálnám:

Csinálnék egy A és egy B napot és lenne 2 A és két B edzésem. Tehát Hétfő: húzódzkodás, tolódzkodás két szék között, fekvőtámasz szélesen és szűken, fekvőtámasz kézállásban (és ha van még súlyzó, akkor oldalemelés+ mehet egy bicepszgyakorlat.)

Kedd: láb-has: guggolás (egylábas is mehet), kitörés, egylábas vádli állva, hasprés, lábemelés.

Csütörtök=hétfő, péntek=kedd

De persze sokféleképpen el lehet osztani.

2013. szept. 19. 12:29
 2/4 A kérdező kommentje:

ohh Köszönöm :) Ezt ki próbálom.

Kaja szempontjából.Mivel suliba járok egész napra kell az energia.Bejárós vagyok szóval álltalában reggel-délután 15 perces séta.+ vonat.

Szóval reggel meg eszem a kenyeret meg suliba is viszek ,de nem viszem tulázásba mellete nagyon sokat kell inom gondolom. Aztán estére edzés után tejet jó ha iszom? vagy legyen valami más is?

2013. szept. 19. 12:39
 3/4 anonim ***** válasza:

a tej nem lesz jó. Edzés után ha nincs proteintápkieged, akkor inkább tojást egyél főtt vagy sült formában, sosem nyersen. Mellé pl rizs, vagy tk kenyér.

A suliba is vigyél pár csirkemelles szendvicst, sokat kell enned, ha izmosodni akarsz. Ha pedig zsírt leadni, akkor ugye kevés szénhidrát (ch) kell, arra figyelj.

2013. szept. 19. 12:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Rendben van köszönöm!! :)
2013. szept. 19. 12:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!