Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Pár kérdés a kitörésről?

Pár kérdés a kitörésről?

Figyelt kérdés

1.Ha az van írva hogy pl. 4×15 akkor 4 sorozat a jobb lábra, 4 sorozat a balra, vagy 2 sorozat jobb 2 sorozat bal? Hogy kell érteni? Én úgy szoktam hogy 4-4 mindkét oldalra, de ha belefér az időmbe akkor akár 6 is megy.

2. Hogy jó csinálni? Ha kis terpeszből csináljuk, vagy ha jó nagyot előrelépek hogy a hátul lévő lábam szinte teljesen ki van nyújtva?(persze mindkét esetnél a térd szinte érinti a talajt). Én a nyújtottal szoktam csinálni.

3. Kitörés közben gyakran oldalra billenek, elesek, nagyon idegesítő dolog. Mit lehet tenni ellene?

2013. szept. 15. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:

úgy csináld ,ahogy a legjobban érzed a segged

valószinűleg nem elég kontrollált a mozgás, csináld lassabban, jobbam odafigyelve

2013. szept. 15. 13:40
 2/4 A kérdező kommentje:

A kinyújtottnál érzem, de sok helyen úgy látom hogy még csak nem is lépnek előre, hanem terpeszből hintáznak előre-hátra mint pl itt:

[link]

én pedig így csinálom, csak NEM feltámasztott lábbal és jó nagy súlyokkal

[link]

viszont ha lassan leereszkedem, és éppen térnék vissza a kiinduló helyzetbe, inogni kezdek és elesek oldalra, ez nagyon fel*cseszi az agyam és néha nem tudom rendesen megcsinálni a kívánt sorozatot mert mérges vagyok.

2013. szept. 15. 13:46
 3/4 anonim ***** válasza:

a 3as ponthoz.

statikusan tartsd ki a pózt legalább 1 percig az edzések előtt,így be tudod lőni pontosan az egyensúlyt és fejleszted is.

[link]

2013. szept. 17. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezt is szoktam csinálni, de inkább csak a combom feszül, mint kitörésnél, mintsem hogy az egyensúlyozásban fejlesztene.
2013. szept. 18. 16:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!