A világ melyik részén vannak a legerősebb emberek?
Figyelt kérdés
Én a Fekete-afrikai vagy a skandináv országokra tippelnék, mert ott nőnek a a legnagyobbra az emberek így gondolom ők is a legerősebbek, de nem vagyok ebben biztos. Ti szerintetek ?2013. szept. 15. 12:04
1/2 anonim válasza:
Egyrészt mi számít neked erősnek? Aki kamionokat tud elhúzni, vagy aki saját testsúlyát tolja, nyomja, forgatja át többször egy gyűrűn pl? Mert az erő mindig relatív, attól függően, hogy honnan nézed.
Az Afrikaiaknál szerintem nincsenek kifejezetten erős emberek, főleg, ha valami szegény országból vannak, ahol megfelelő tápanyag bevitelére sincs lehetőség az izom "etetésére". A skandinávok hm... Tavaly egy izlandi nő nyerte meg a CrossFit Games-t, ha ez számít, vagyis a "legfittebb nő" címét.
De én akkor is az orosz erőembereket mondanám olyan kiemelkedőnek. Ők azért elég ismertek.
2/2 anonim válasza:
Mi az hogy legerősebb? Pl fekvenyomásban itt van Mészáros László! Általában pedig az erősportokban nagyon jók az oroszok, keleti népek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!