Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek mit csináljak? :- (

Szerintetek mit csináljak? :- (

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon pattanásos vagyok és a bőrgyógyászom a Roaccutan gyógyszert írta fel nekem, de a gyógyszer szedése közben nem lehet fizikai dolgokat művelni.

Szóval vagy legyek pattanásos és gyúrjak még vagy szedjem ezt 1 évig és utána újra?

2013. szept. 9. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:

ez a Te döntésed :)

Az arcod, vagy a tested legyen szép. Leegyszerűsítve kábé ennyi.

2013. szept. 9. 17:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nem szedném azt a szart, elmúlik a pattanás idővel anélkül is... Kend be isotrex géllel A vitaminos bőrgyógyász írhatja fel vagy háziorvos, de vény nélkül is kiadják ha azt mondod használtad már. Amellett gyúrhatsz is... én azt használtam nekem eltűntek végleg.
2013. szept. 9. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Így van, gondolom kamasz vagy még, idővel elmúlnak.

Én még az akneroxid gélt is ajánlom, nekem ez jött be anno :)

2013. szept. 9. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Én szedtem 1hónapig hasonlót, ha 3órán belül nem vittem be szilárd táplálékot, akkor kegyetlenül égett a gyomrom, néha jöttek szúrások a mellkasomba, volt hogy ültem itthon a széken, hirtelen 120as pulzus, izzadtam és le kellett feküdnöm a földre, alig kaptam levegőt. 2-3 ilyen után úgy gondoltam inkább maradjon ronda az arcom.

Azóta külsőleg semmit nem használok, csak sima vízzel mosom, semmi marhaság, viszont figyelek a táplálkozásomra, tejet, csokit kizártam, csak vizet iszom, cukros dolgok is visszavéve, próbálok nem stresszelni semmin és nem piszkálni unalmamban az arcom. Párnát gyakran kell mosni.

Ezek hatására alig-alig jön elő 1-2pattanás, szebb lett az arcom. (persze a meglévő hegek kellőképpen elcsúfítják még, de azok ellen nem sok mindent tudok tenni..)

Szóval mérlegeld a dolgot, hogy mennyire vészes az arcod és melyik fontosabb számodra, de én nem vagyok híve a mai bőrgyógyász szakorvos stílusnak: "hú ezt külsőleg már nem lehet, lesz@rom milyen az életviteled, szedjél be ilyet ami lerohasztja az egész arcodat és enyhén szólva egészségtelen, de legalább leszedi a pattanásokat és büszkén újságolod majd mindenkinek, hogy jöjjön hozzám".

2013. szept. 9. 17:47
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszotokat!

El álltam a "gyógyszer" beszedésétől. Megfogadom a hasznos tanácsaitokat. Köszi még egyszer. :-)

2013. szept. 9. 18:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!