Hogy-hogy ilyentől lehet hányni?
Figyelt kérdés
ma suliban nyár után (egész végig nem sportoltam semmit) futottunk és túl erőltettem magamat szerintem igaz elég jó időt futottam de utána kb 30 percel ettem majd vissza is jött :S utána teljesen jól voltam... de valaki leírná pontosan,hogy miért volt ez mármint biológiásan köszi2013. szept. 9. 15:36
1/5 anonim válasza:
Megnőhet a véred melléktermék szintje, ez okozhat émelygést, valamint ha vér kell sürgősen az izmokba, olyankor a tápcsatornától meg lesz vonva, ezért folyamodik ahhoz a szervezet, hogy inkább megszabadul az ételtől.
De nem feltétlen a futásban kell keresni az okát.
2/5 A kérdező kommentje:
értem én is amúgy arra gondoltam,hogy nem jut elég vér ami szállítaná az oxigént azért leválasztotta a tápcsatornámról csak azt hittem előszőr,hogy akkor a kaját még bent hagyja de ezek szerint nem :D ha úgy állítja át a véremet,hogy nem hánytat meg elötte akkor mi történik? nem bírnám rendesen lebontani a kaját?
2013. szept. 9. 16:25
3/5 anonim válasza:
Olyankor egy kicsit takaréklángon van az emésztés, ezért nem szoktunk közvetlen edzés előtt enni.
4/5 A kérdező kommentje:
nem siettem semmit csak utána, de mielött ettem futás után már akkor is hányingerem volt
2013. szept. 9. 17:48
5/5 anonim válasza:
Akkor valami volt benned szerintem :), ahhoz extrém méretű megterhelés szokott kelleni a szintünkhöz képest, hogy csak ettől hányjunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!