Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan kockásítsak?

Hogyan kockásítsak?

Figyelt kérdés

15 éves csávesz vagyok és ,mint minden korombeli én is szeretnék jó testet. Már lassan 1 hete csinálok egy gyúrásprogramot. Minden este és reggel 3 kör gyúrás:

1. 20 fekvő 40 felülés

2. 20 fekvő 80 felülés

3. 20 fekvő --

Látom a karomon ,hogy alakul ,azzal nincs baj ,tetszik.. de a hasam.. jó testfelépítésem van ,szépen látszanak is az ereim (dagadnak:D) meg minden ,de a hasam.. nagyon elszomorít.. befeszítek látom ,hogy van ott cucc meg minden, meg kemény ,de... egy pici... egy nagyon pici zsírréteg van ott és az mindent eltakar... minden nap este 7 után (gyümölcsön és yoghurton kívül) semmit sem eszek... segítsetek ki ,hogy mit csináljak ,hogy eltűnjön és jobban látszódjanak a kockák??...

2013. szept. 8. 22:02
 1/3 Osynho ***** válasza:

Hát ez így nem jó. Mármint az edzés és a kajálás is rossz. Alapvető dolgokat kellene rendbe tenni. Keresd meg google-al a sárga kapszulát és olvasd el.

1 hét alatt amúgy is lehetetlen, hogy szignifikáns változások legyenek ettől.

2013. szept. 8. 22:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) mindenképpen utána nézek:D ezt a gyúrást ,azért folytassam még ,vagy hagyjam ,mert mit sem ér és ,majd ,ha megszereztem a könyvet ,akkor tegyek ezellen?
2013. szept. 8. 22:09
 3/3 Osynho ***** válasza:

Csináld, jó a mozgás! Csak egy két dolognak járj utána. Az a könyv elég jó felvilágosító.

Csak a gyümölcs-joghurt párost felejtsd el! :)

2013. szept. 8. 22:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!