Nem igazán vagyok othon az ilyen dolgokban és csak segítséggel szedem a Brutal Anadrolt kb 2 hete és érdekelne h mellé ha szednék danabolt mondjuk nem egy kúrányit akkor valami rossz mellék hatás elő jönne e?
A hypermass egy cukorkupac. Senkinek nem ajánlom ,kevés benne a fehérje. Minek vennél egy zsák cukrot marha srágán. Aminek van értelme, ga olyat választasz, amiben minimum 30% a fehérje. Nézd meg az MHN gainert, 35% fehérjetartalommal 4kg 10 ezer körül. Na az már tömegnövelő, nem cukorgyár!
De még inkább vegyél egy jó tejsavóproteint és ahhoz tegyél edzés után 40-50g gyors szénhidrátot, pl dextrózt, vitargo-t, carbo x, carb-F, stb.
Így reggel a zabpehelyhez is tisztán (gyors ch nélkül) tudod tenni a proteint a zabpehelyhez, illetve bármikor napközben összetett szénhidrát menjen a proteinhez. Tömegnövelőt, illetve gyors szénhidrátot csak edzés után kellene alkalmazni, mivel csak itt van célja és értelme a cukrok bevitelének. Máskor nem kellene csesztetni az inzulinrendszert.
A Hypermass szénhidrát része 3 féléből tevődik össze, tehát jó fajta. Amit te írtál, abban csak 2 féle van. A kérdező valószínűleg hízni akar, kellenek a jó szénhidrátok. Én rengeteg kiegészítőt kipróbáltam már és jelenleg ez az egy, amitől hízni tudok, ezért ajánlottam. És sokan is dícsérik. (8 kg portól híztam 3 kg-ot, ami nálam hatalmas eredmény) Hiába szedtem fehérjéket, semmi pozitív hatást nem éreztem. Tömegnöveléshez főleg szénhidrát és kreatin kell. Ha megvan az elért tömeg, akkor jöhet a nagy mennyiségű fehérje.
A zabpelyhet valahogy kihagynám. Van helyette kenyér, zsemle, kifli. :-)
Nem írtam, hogy nem kell ch, csak nem mindegy, hogy mennyi és miből. És a kezdőknek is sok fehérje kell, nem igaz, hogy csak a haladóknak kell.
Ja és majd pont te magyarázod meg nekem a dolgokat ugye kisgyerek. Nekem aki 28 éve eddz. Szóval picit több tapasztalatom van elhiheted. Kifli meg zsemle? Atyasten bakker, inkább ne oszd az észt.
Azért nem illene személyeskedni....
Én 16 éve edzek és már rég voltam gyerek.
Sosem érdekelt a tudományosan összeállított étrend. Egy átlageber, aki csak jól akar kinézni nem fog zabpehellyel foglalkozni. Kell pár jó kiegészítő, mert a mai rohanó világban elég lehetetlen normális étrendet kialakítani. Részemről a téma lezárva, nem szeretek vitatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!