17 vagyok,(lány) 165 centi, 55 kilo. Aránytalan a testem, pici mellek, nagy fenék, nagy combok, vastag kar, a hasam pedig szinte lapos, de nekem nem tetszik... Diétázom, csak tojást, halat, teljes kiőrlésű dolgokat eszem, a cukrot és keményítőt mellőzöm. Elkezdtem itthon edzeni, elég erőteljesen. Minden nap edzés, minden nap más területet edzek meg. A kritikus testrészeimet folpackba tekertem, comb, has , karok. Ezzel elérek valamit? Nagyon megizzadtam miután levettem. Hosszútávon segít?
de aranyosak vagytok:) a bunkóknak ment a piros pacsi ;)
nem beszélhetek akkora hülyeséget, mert már látam olyat aki így karcsúsodik, csak kiváncsi voltam a véleményekre, nem pedig a perverz fantáziátok szüleményeire. ;)
2013. aug. 21. 22:55
9/11 anonim válasza:
ha ez megnyugtat nem vagy egyedül ezzel a dologgal:)
Hülyeségeket beszélsz! Persze láthattál olyat, aki karcsúsodik miközben folpackba tekerte magát, csak a két dolognak az égvilágon semmi köze sincs egymáshoz.
Ha én diétázom meg közben edzem akkor fogyhatok úgyis, hogy közben lótrágyával kenegetem magamat. Mégsem ez utóbbitól fogok fogyni, hanem a diétától és a mozgástól.
Nyugodtan tekergesd be magadat, csak tudd hogy semmit nem érsz el vele!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!