16 éves lány vagyok, a kezeim husik és ezt hogy tudnám eltüntetni, hogy ha nem is csontsoványra, de formásra, picit izmosra?
Nem kellene cukrot enni, lisztet enni (keményítő = összetett cukor) tejet enni (tej = anabolikus élelmiszer).
És akkor nem lenne a kelleténél zsírosabb a karod. A legtöbb ember ilyeneket eszik, és idővel meg is látszik rajtuk. Leginkább nem az edzésükön múlik hogy mikor, hanem az egyéni jellemzőiken..
Igazad van TaplalkozasHarcmuves, ne együnk semmit, hülyeség enni, káros, sőt meghalsz ha eszel... komolyan te amúgy megtanultál fotoszintetizálni? Tuti valami anorexiás hülyegyerek lehetsz... istenem, de legalább ne osztanád itt az észt.
Kérdező:
Az aerob edzést javaslom neked, mint pl kocogás, futás, biciklizés. Legalább 45 percet mozogj folyamatosan. Persze a kaja sem elhanyagolható. Van egy jó kis oldal (kaloriabazisPONThu) Itt nyomon tudod követni, hogy mit és mennyit eszel egy nap, miben mennyi kalória, fehérje és szénhidrát van. Nézz csak bele :) minden tök egyértelmű ;)
Nekem csak több minden van a fejemben, mint neked. Cukron és szemét kajákon kívül ismerek más élelmiszereket is, és futáson kívül értelmes edzéseket.
Tudom, emiatt én 3 dimenzióban látom a világot, te csak 2-ben. Sosem fogsz megérteni, és nem abból fogsz kiindulni hogy te vagy sekélyes, azt gondolod azért nem értesz mert én vagyok kevés. Pedig szimplán csak át sem látod, mennyi jó lehetőség van, amíg te be vagy burkolózva néhány primitív elképzelésbe.. táplálkozás és edzéselméleti témában legalábbis. De nem baj, felőlem bármilyen lehetsz :)
2:Ha neked a cukorban,tejben,lisztben kimerül a táplálkozás fogalma,akkor a te fejedben vannak nemkis gondok.
Kérdező neked heti 3-4x kell 40-50 perces aerob edzés,pl. kocogás, és szálkásitó étrend. Kevés szénhidrát,sok fehérje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!