Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondizni szeretnék járni, de...

Kondizni szeretnék járni, de még sose volt, és érdekelne minden ami ezzel kapcsolatos?

Figyelt kérdés
Egy számomra nagy fogyás(-20kg) után szeretnék konditerembe járni mert rám fér, de nem vagyok tisztába semmivel ami ezzel kapcsolatos 2-3 napja olvasgatok erről, de elég nehéz ki igazodni a külömböző véleményeken. Főleg a felső testre szeretnék erősíteni váll,kar,mell,hát de nem értek se a gêpekhez se a gyakorlatok precíz végrehaktásához ja és persze érdekel a tápanyag napi bevitele,pihenés és, hogy heti hány napot kellene járnom ?

2013. aug. 13. 22:18
 1/8 anonim válasza:

[link]

csak regisztrálnod kell, és letöltheted a könyvet. Ebbe minden benne van, amire egy kezdőnek szüksége lehet.

2013. aug. 13. 23:07
 2/8 anonim ***** válasza:

igen, a sárga kapszula megadja az alapokat, olvasd el.

Kezdj egy 3 napos teljes testes átmozgató edzéssel két hónapig. Lábra is kell edzeni, mert nagyban hozzájárul a fölső test fejlődéséhez. Legyen tömegnövelő étrended is.

2013. aug. 14. 06:50
 3/8 anonim ***** válasza:

A gépekkel kapcsolatban:

Minden konditeremben van pultos vagy edző aki bemutatja a gépek megfelelő használatát ők ezért is vannak ott, kérd meg őket mutassák be a gépek megfelelő használatát

Az edzéstervvel kapcsolatban:

Edzéstervet a konditeremben dolgozók is készitenek neked szerintem, de mondjuk egy kondiskönyv megvásárlása abszolút kimeriti a témát hogyan kell minden izmot megdolgozni!

A testépitő kiegészitőkkel kapcsolatban:

Szerintem ne vegyél semmi más kiegészitőt csak közepes vagy drágább árú proteinturmix vásárlását tudom ajánlani

Ezek a megfelelő minőségű fehérjék

Amit minden edzés után fogyassz el a megfelelő izomtáplálás és fejlődés érdekében

Az edzésszámmal kapcsolatban:

Amennyiben izomtömeget akarsz növelni abban az esetben 3 alkalom egy héten, mondjuk minden másnap

Amennyiben nem akarsz nagydarab izmos lenni csak simán izmos abban az esetben 4 edzésnapot tudok ajánlani egy héten

A pihenés fontos, mindennap aludd meg a 8 órát

2013. aug. 14. 19:32
 4/8 A kérdező kommentje:
szóval, ha nagydarab izmos akarok lenni akkor heti 3 ha csak izmosodni akkor heti 4? Mert nekem most ez így jött le ! A könyv felénél tartok a diéta maradni minden féle képen, de én úgy vélem 2 Aerob és 3 súlyzós edzés lenne nekem az ideális. Ezt mondom az 50 oldalas tapasztalatommal :D
2013. aug. 14. 20:22
 5/8 anonim ***** válasza:
kezdőként heti 3 napos teljes testes legyen. Nekem higgy, 28 éves edzési tapasztalatom van!
2013. aug. 14. 20:23
 6/8 anonim ***** válasza:

igen, ha nagydarab izmos akarsz lenni akkor heti 3 alkalom, ha csak izmos akarsz lenni akkor heti 4 alkalom

Véleményem szerint a 2 aerob és 3 súlyzós edzés egy hétre sok de te tudod

Az előttem szólónak igaza van, ha kezdő vagy akkor elég a heti 3 alkalom (azt szerintem később felviheted 4-re ha akarod)

2013. aug. 15. 11:49
 7/8 A kérdező kommentje:
De valaki levezetné nekem, hogy miért 3 és miért 4 ! Mert ha arra gondolok, hogy izmosabb akarok lenni az nekem azt jelenti, hogy némi izmot akar felszedni aki meg nagydarab izmos állat akar lenni az meg többet jár kondiba, mivel komolyabb céljai vannak ! De lehet ismét hülye vagyok :D várom a választ
2013. aug. 15. 12:14
 8/8 anonim ***** válasza:

azért 3 a nagydarab és 4 a sportos mert aki 4X jár edzeni az többet mozog ezáltal nehezebben tömegesedik

Te magad döntöd el, hogy izmos akarsz lenni vagy tömegesen izmos, ettől függ a napok száma

Akár a 3 akár a 4 napot választod mindenképp izmos leszel csak aki 3 napot jár terembe az jobban tömegesedik a kevesebb mozgás miatt

2013. aug. 16. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!