Miskolc, M1 Fitnessbe van sok bunkó? úgy értem aki lenézi azt aki még most kezdi a gyúrást.
miskolcon rengeteg konditerem van, igaz az egyik legjobb az M' fitness, de ha ilyen kisebbségi komplexusod van,ne menj oda, oda jár a város "krémje", pletykálkodni, gyúrogatni, csajokat strirülni, meg pasikat bámulni.
van egy másik is,a metropol fitness, ott is ugyanez a helyzet, de oda inkább középosztálybeliek járnak, bár az is drága,
egyetemnél van az universal fitness(unifit), az viszonylag olcsó, de ott is ork kinézetű emberek vannak, főleg késő délután és este felé.
diósgyőrben is van egy az egyik villamos megállónál, viszonylag jó terem, de kicsi, de olcsó is.
van egy a bertalan utcai villamos megállónál, az egyik középiskola alaksorában, atlas sport a neve, az egyik legpuritánabb edzőterem a városban, de nagyon jó a társaság, az avason is van asszem 1 vagy két terem, de azokban nem jártam még, de olcsóak azt tudom, és van egy eldugott, terem, ami nem is hírdeti magát, olcsó és szerintem a legjobb a városban,
an plázával szemben lévő benzinkút mellett kell elmenni a buszpályaudvar felőli részen a szeles utcában felfelé, majd az egyik virágkereskedés alaksorában van.
lehet van még pár kisebb terem, de inkább ezek közül válassz, ha jó terembe akarsz menni,
de ha szereted a rongyrázást, és tenni magad a csajoknak, akkor maradj az M1 nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!