Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A POW3RD-töl lehet valami bajom?

Kondaska kérdése:

A POW3RD-töl lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 73 kg.

2013. júl. 26. 21:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem igazán.
2013. júl. 26. 21:21
 2/10 kennymc ***** válasza:
Koffeint is tartalmaz, szóval azért vigyázz vele.
2013. júl. 26. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Betegséged van-e? orvos látott-e már?
2013. júl. 26. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
én pánikbeteg vagyok, eléggé kemény pánikrohamaim vannak a koffeintartalmától, ha nem vagyok megfelelően kipihenve...
2013. júl. 26. 22:32
 5/10 kennymc ***** válasza:
Sperseus, ez hogy jelentkezik? Én hot blood szedése után rámjött a légszomj, elkezdtem ásítozni. Volt, majdnem elájultam. Lehet nekem is pánikbetegségem van?
2013. júl. 26. 22:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Mind1 hagyjátok , egy 7g-os mintát kaptam azt akartam kipróbálni.
2013. júl. 27. 08:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Én az efit bírtam rosszul amíg még kiegészítőkben legális volt. :)

Nekem ennyi kevés, megy mellé más koffeines cucc. Egyszerre 400-600 mg kb ok. Viszont ettől már sokan vannak rosszul, ezért nem javaslom. 18 év alatt meg egyáltalán nem. Sajnos a kis élsportolók már 13-14 évesen bevesznek nagy adagokat. :(

2013. júl. 27. 09:36
 8/10 anonim ***** válasza:

kennymc

nyugodj meg az nem valószínű, hogy pánikbetegség lenne,

nálam úgy jelentkezik, hogy először tapasztalok valami megmagyarázhatatlan "változást" az öntudatomban, erre ráparázok, hogy esetleg a vérnyomásom miatt történt, ezzel a parával meg is emelkedik a pulzusom is és a vérnyomásom is, de közben mentálisan sodródom az őrület felé, ezen a ponton már rettenetes halálfélelmem van, remeg kezem lábam. Egyetlen egy hely ahol megnyugszom, az otthon a szobám, és sajnos ilyenkor kb mindenre képes vagyok, hogy odajussak... volt olyan munkahelyem, ahol a biztonsági őr feljelentett mert megvertem mikor nem akart kiengedni...

2013. júl. 27. 12:39
 9/10 kennymc ***** válasza:
Köszi szépen a választ. Nálam csak a légszomj jelentkezett, kicsit rápánikoltam, de ennyire szerencsére nem komoly a dolog.
2013. júl. 27. 13:14
 10/10 anonim ***** válasza:

A koffein kutatások szerint kifejezetten az asztmagyógyszerekhez hasonlóan hat ilyen adagokban, így tényleges fulladásérzet (tüdő) nem valószínű ha nincs allergia (az meg kiderülne megfulladás miatt). Ez inkább pszichés hatás vagy szívpanasz.

Extrém adagoknál görcsölnek az izmaim. más nincs.

2013. júl. 27. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!