A POW3RD-töl lehet valami bajom?
Én az efit bírtam rosszul amíg még kiegészítőkben legális volt. :)
Nekem ennyi kevés, megy mellé más koffeines cucc. Egyszerre 400-600 mg kb ok. Viszont ettől már sokan vannak rosszul, ezért nem javaslom. 18 év alatt meg egyáltalán nem. Sajnos a kis élsportolók már 13-14 évesen bevesznek nagy adagokat. :(
kennymc
nyugodj meg az nem valószínű, hogy pánikbetegség lenne,
nálam úgy jelentkezik, hogy először tapasztalok valami megmagyarázhatatlan "változást" az öntudatomban, erre ráparázok, hogy esetleg a vérnyomásom miatt történt, ezzel a parával meg is emelkedik a pulzusom is és a vérnyomásom is, de közben mentálisan sodródom az őrület felé, ezen a ponton már rettenetes halálfélelmem van, remeg kezem lábam. Egyetlen egy hely ahol megnyugszom, az otthon a szobám, és sajnos ilyenkor kb mindenre képes vagyok, hogy odajussak... volt olyan munkahelyem, ahol a biztonsági őr feljelentett mert megvertem mikor nem akart kiengedni...
A koffein kutatások szerint kifejezetten az asztmagyógyszerekhez hasonlóan hat ilyen adagokban, így tényleges fulladásérzet (tüdő) nem valószínű ha nincs allergia (az meg kiderülne megfulladás miatt). Ez inkább pszichés hatás vagy szívpanasz.
Extrém adagoknál görcsölnek az izmaim. más nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!