Hasamon szeretnék kicsit dolgozni, mert egész rendben van a testem, de a has tájékán azért láthatóan van egy kis felesleg. Ha kockás hasat szeretnék, akkor ahhoz elég csak az arra jó gyakorlatok elvégzése, vagy mindenképp kell figyelni arra is, hogy mit eszek? Amúgy sem ennék reggeltől estig mindenféle kaját, de kell rá különösebb figyelmet fordítani?
Mert ahol írják, hogy milyen gyakorlatokat csináljak a kajára egyáltalán nem térnek ki.
2013. júl. 23. 20:42
1/7 anonim válasza:
Mivel nincs helyi zsírégetés, így csak gyakorlatokkal nem tudod leadni a fölösleget a hasadról. Kell szálkásító diéta és aerob edzés is.
2013. júl. 23. 20:44
2/7 FerencViktor66 válasza:
lehet de figyi kicsi diéta és ne hallgasdöket vegyél ugálökötelet naponta 10 perc min egyfolytába aztán mehet a 100 felülés,12 lábemelés a lábemelést naponta növeld 1 45 ig és aztán meg ami hatásos a futás :P heti 3 elég lesz :D de hoszútávon
2013. júl. 23. 21:22
3/7 anonim válasza:
Ferike, menj vissza a napközibe kisgyerek. Totál debilhulyegyerek vagy és még írni sem tudsz. Hány éves vagy, 10? Tanulj még kicsit és ne itt oszd a nem létező agyadat.
2013. júl. 23. 21:35
4/7 A kérdező kommentje:
Természetesen nem csak hasról akarok fogyni, nem gáz, ha a többi helyről is megy le, csak a has az elsődleges szempontom. De már találtam egy elég jó leírást, viszont nem írtak semmit a protein shake-kről, viszont valahol olvastam róluk, hogy hasznosak. Ebbe mennyi az igazság, illetve kötelező-e, vagy mennyiben járul hozzá?
2013. júl. 23. 22:39
5/7 anonim válasza:
Nem kötelező, de edzés után jól jön egy tejsavóprotein, mivel hamar felszívódik, így egyből megkezdődik az izmok regenerálódása.
2013. júl. 23. 22:43
6/7 FerencViktor66 válasza:
Montez kussolj tegyél fel egypár képet én is felteszek aztán meglátjuk kinek jobb oké ? tejsavó lófasz kinek van rá pénze ?
2013. júl. 24. 19:24
7/7 anonim válasza:
Nekem van, mert nem csóró hulyegyerek vagyok, hanem élelmiszermérnök.
Képet találsz itt rólam vagy találkozzunk és megdumáljuk, ha mered öcsi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!