Ránézésre miből lehet egy edzett/kigyúrt férfiról megállapítani hogy kokszol? Vagy nem lehet?
nem mindig könnyű megállapítani, de árulkodó jelek mindig vannak, aki ért hozzá, az könnyen felismeri, pl a növi használatot.
birkozóknál és súlyemelőknél rengeteg növi használót láttam, és ott bizony a szögletes áll, nagy fül, és a kocka váll befigyelt ám!
emlékszem egy fószerra, kb úgy nézett ki markus rühl, igaz kicsit kisebb volt, de mindenütt szögletes volt, baromi nagy fejjel:)
amúgy ellenpélda is van, én pl a kreatin tartalmú termékektől nagyon vizesedek, mintha aromatizálodó szert használnék, és mindenki kérdezi h mit nyomok, és meg mondom semmit:)
de olyat is látta, ha a csávóban benne volt vagy 100 ezer ft értékű cucc, és nem sz arokat nyomott , mert néztem mik azok, és 10 hét alatt, vagy 8 kilót hizott 4-5féle szertől, ez neki megérte???
és semmivel sem nézett ki jobban, vagy nem is volt erősebb mint én, az 5000 ftos kreatintól.
:DDD
Az ér vastagsága eddig a legjobb vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!