Scitec Nutrition - Tank, mit gondoltok róla?
Nemrégiben kijött a Muscle Army és benne a Tank. Felfigyeltem rá, mert jónak tűnik, és nem is túl drága, ami nekem fontos, mert nem vagyok nagyon eleresztve...:/
Próbáltátok már? Szerintetek egy nehezen hízó srácnak megfelelő?
Előre is köszönöm a válaszokat, élménybeszámolókat! :) 17/f
nem valami jó az aránya,sok ch kevés fehérje.
a ch része nem minőségi úgy értem vitargót még nyomokban sem tartalmaz.
a fehérje részének meg csak a fele gyors felszívódású,tömegnövelő pedig csak edzés után kell mikor pedig mindenből gyors felszívódású kell.
értelmetlenül magas íz ára így.
fehérje,gyors ch,kreatin
jobb mint bármilyen tömegnövelő főleg ha mindegyikből minőségit veszel.
Ebben 3kg-os termékben 100g-ban van 25g fehérje 66g szénhidrát, 3g creatin és 2g arginin HCL. A protein egy keverék ami whey és micellár kazeinből áll. Ára 10.990Ft.
Ebben van:
10.550Ft-ért a 4kg gainer!!!! Felejtsd el a 10 és 20% fehérjetartalmú tömegnövelőket! Ahhoz, hogy a szervezeted egy kimerítő edzés után minden szükséges tápanyagot megkapjon, legalább 35% fehérje tartalomra van szükséged. A Whey Gainer 35 tejsavóproteinre épül (NINCS SZÓJA) két fajta szénhidrát forrással. A gyorsan felszívódó rész, vagyis a szőlőcukor biztosítja a gyors szénhidrát utánpótlást és a maximális kreatin hasznosulást, majd a lassan felszívódó maltodextrin hosszan fenntartja az egyenletes vércukorszintet és az energiát. Adagonként 5g hozzáadott oldható rostot is tartalmaz inulin formájában, mellyel prebiotikus hatása van már napi egy adag elfogyasztása után. A Whey Gainer 35 tartalmaz még kreatin-monohidrátot és taurint is. Az adagonkénti kreatin adag megfelel a fenntartási fázisban lévő kreatin bevitelnek.
Értem, köszönöm a válaszokat!
Akkor majd veszek egy 100Whey-t CarbF-vel...szerintetek?
Egyébként az étrend megvan és próbálom betartani..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!