Vélemények a marha proteinről?
úgy általában,
használtad-e ?
ismersz olyat aki használta ?
stb....
nyomom a zöld kezet :)
(annyit tudok róla hogy a kreatin szintje elég magas
de úgy általánosságban semmi többet, ezért kérdem.)
Egyre elterjedtebb, egyre tobb gyarto kezdi forgalmazni... A biologiai ertekerol nemsokat tudni. Aki hasznalja kemenyen huseges marad hozza. En speciel ilyen vagyok.
Persze most sokan fognak hulyezni es elkezdeni viszonyitani a whey proteinhez, de nem izgat.
Mindenki csak a hushoz tudja hasonlitani, de ez nem ilyen egszeru... Van mar hidroizolalt marhaprotein ital is ami sokkal jobban hasznosul mint a hus.
mennyivel érzed jobbnak a hatását, mint egy tejsavó proteinnek ?
gondolom már fogyasztottál...
Hatas??? Feherjerol beszelunk....
Sztem jobb mint a savo, de embere valogatja.
Amugy attol is fugg melyiket valasztod... A stillmassos fos, a carnivor minosegi.
A Stillmass legalább annyire KORREKT!!!!, hogy
mint olvasható megadja az aminoprofilt. És már is lekövetkezethető, az előbbi véleményem.
Carnivor ezzel szemben hasonló információt soha nem tett közzé:
Figyelmedbe ajánlom továbbá, hogy az adott oldalon minden bekezdés, vagy mondat után *-jel mutatja az állításokkal kapcsolatosan:
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Tap bela... A Carnivor a világ egyik legtöbbet eladott proteinje, a visszajelzések pedig nagyon jók róla.
Itt magyarországon évitizedig a legjobban fogyó fehérje a cytogenes wheypro volt amin szintén nem volt amino profil.
Én inkább testépítők visszajelzései alapján vásárolok terméket mint azon, hogy mi van a cimkén.
Egyébként gyakran járok ki románba, és onnan szoktam venni, pro nutritionos Beef Proteint mert olcsobb kinn, én azt használom nem a carnivort, azon pl van amino profil.
A másik pedig nem kell az universal beef aminoját összehasonlítani, egy hidrolizált marhafehérje izolátummal, sztem a kettő nem ugyanaz.
Mindemellett odaírtam "embere válogatja"
aki használta az általában jó véleménnyel van róla...
"
A Carnivor a világ egyik legtöbbet eladott proteinje, a visszajelzések pedig nagyon jók róla.
"
Ezek szerint, akkor az Optimum, BSN, Gaspari, Muscletech és a többi amcsi "felkötheti a gatyóját" hogy túl szárnyalja a Carnivort. Hogy milyen visszajelzések alapján közlöd ezt....?!?! Én meg mutatok neked két másik példát. Az amcsik egyik legnagyobb web-bazárja azt mutatja, hogy ott melyik a legkedveltebb 50 termék a hazájukban.
Itt nem látom a Carnivort.... Bár hozzáteszem, nem vagyok elfogult a bodybuilding.com 50-es listájával. Hiszen a hazai vízek, hazai termékek.
Itt Magyarországon egy másik nagy webshop pedig ezt közli, náluk ez a menő, a legtöbbet vásárolt.
Itt ugyan látni a Carnivort, de nem az első 20-ban. És akkor lehetne mutatni az angolokat, akik meg azt bizonygatják, országukban a no.1. a Myprotein.
"
Itt magyarországon évitizedig a legjobban fogyó fehérje a cytogenes wheypro volt amin szintén nem volt amino profil.
"
No comment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!