Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vélemények a marha proteinről?

Vélemények a marha proteinről?

Figyelt kérdés

úgy általában,

használtad-e ?

ismersz olyat aki használta ?

stb....

nyomom a zöld kezet :)

(annyit tudok róla hogy a kreatin szintje elég magas

de úgy általánosságban semmi többet, ezért kérdem.)

2013. júl. 13. 18:14
1 2
 1/11 clint ***** válasza:

Egyre elterjedtebb, egyre tobb gyarto kezdi forgalmazni... A biologiai ertekerol nemsokat tudni. Aki hasznalja kemenyen huseges marad hozza. En speciel ilyen vagyok.

Persze most sokan fognak hulyezni es elkezdeni viszonyitani a whey proteinhez, de nem izgat.

Mindenki csak a hushoz tudja hasonlitani, de ez nem ilyen egszeru... Van mar hidroizolalt marhaprotein ital is ami sokkal jobban hasznosul mint a hus.

2013. júl. 13. 19:18
 2/11 A kérdező kommentje:

mennyivel érzed jobbnak a hatását, mint egy tejsavó proteinnek ?

gondolom már fogyasztottál...

2013. júl. 13. 20:54
 3/11 A kérdező kommentje:
már mint tej savó proteint....
2013. júl. 13. 20:55
 4/11 clint ***** válasza:

Hatas??? Feherjerol beszelunk....

Sztem jobb mint a savo, de embere valogatja.

Amugy attol is fugg melyiket valasztod... A stillmassos fos, a carnivor minosegi.

2013. júl. 13. 21:54
 5/11 tap bela ***** válasza:
Először is, egyik marhaprotein terméken sincs amino profil, amiből azonnal következtetni lehetne róla, hogy miből is van. Ugyan is bizonyos aminok túlságos jelenléte már is kimutatná, hogy semmi más mint egy hidrolizált kollagén gél.
2013. júl. 14. 11:24
 6/11 tap bela ***** válasza:

A Stillmass legalább annyire KORREKT!!!!, hogy

[link]

mint olvasható megadja az aminoprofilt. És már is lekövetkezethető, az előbbi véleményem.

Carnivor ezzel szemben hasonló információt soha nem tett közzé:

[link]

Figyelmedbe ajánlom továbbá, hogy az adott oldalon minden bekezdés, vagy mondat után *-jel mutatja az állításokkal kapcsolatosan:

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. This product is not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

2013. júl. 14. 11:29
 7/11 tap bela ***** válasza:
Még egy észrevétel, (vélemény). Az Universal már évek óta forgalmaz Beef Amino készítmény, tehát "olyanhűdenagy" dolgot senki nem fedezett fel.
2013. júl. 14. 11:32
 8/11 clint ***** válasza:

Tap bela... A Carnivor a világ egyik legtöbbet eladott proteinje, a visszajelzések pedig nagyon jók róla.

Itt magyarországon évitizedig a legjobban fogyó fehérje a cytogenes wheypro volt amin szintén nem volt amino profil.

Én inkább testépítők visszajelzései alapján vásárolok terméket mint azon, hogy mi van a cimkén.

Egyébként gyakran járok ki románba, és onnan szoktam venni, pro nutritionos Beef Proteint mert olcsobb kinn, én azt használom nem a carnivort, azon pl van amino profil.

A másik pedig nem kell az universal beef aminoját összehasonlítani, egy hidrolizált marhafehérje izolátummal, sztem a kettő nem ugyanaz.

2013. júl. 14. 13:44
 9/11 clint ***** válasza:

Mindemellett odaírtam "embere válogatja"

aki használta az általában jó véleménnyel van róla...

2013. júl. 14. 13:47
 10/11 tap bela ***** válasza:

"

A Carnivor a világ egyik legtöbbet eladott proteinje, a visszajelzések pedig nagyon jók róla.

"

Ezek szerint, akkor az Optimum, BSN, Gaspari, Muscletech és a többi amcsi "felkötheti a gatyóját" hogy túl szárnyalja a Carnivort. Hogy milyen visszajelzések alapján közlöd ezt....?!?! Én meg mutatok neked két másik példát. Az amcsik egyik legnagyobb web-bazárja azt mutatja, hogy ott melyik a legkedveltebb 50 termék a hazájukban.

[link]

Itt nem látom a Carnivort.... Bár hozzáteszem, nem vagyok elfogult a bodybuilding.com 50-es listájával. Hiszen a hazai vízek, hazai termékek.

Itt Magyarországon egy másik nagy webshop pedig ezt közli, náluk ez a menő, a legtöbbet vásárolt.

[link]

Itt ugyan látni a Carnivort, de nem az első 20-ban. És akkor lehetne mutatni az angolokat, akik meg azt bizonygatják, országukban a no.1. a Myprotein.

"

Itt magyarországon évitizedig a legjobban fogyó fehérje a cytogenes wheypro volt amin szintén nem volt amino profil.

"

No comment.

2013. júl. 14. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!