Testépítő versenyeken miért van mindig hiszti a dopping miatt, mikor mindenki tudja, hogy szteroid nélkül egyszerűen nem lehet elérni olyan fizikumot?
Figyelt kérdés
Egyre többet olvasni arról hogy lebuknak emberek, hogy doppingolnak, de olyan magas körökben mindenki doppingol, akkor ezen miért akadnak ki, és miért zárnak ki embereket?2013. jún. 30. 14:52
11/15 anonim válasza:
Naturálban is el lehet érni olyan jó eredményeket, ha nekem nem hiszed el, kérdezd meg Montezt. Ő is elmondja hogy csak az akaratgyengék meg a hobbiidióták kokszolnak. Én nem vagyok testépítő, viszont Montez már XX éve van a szakmában, vélhetően van is némi fogalma ezekről a dolgokról.
Amikor azt írtam hogy "régen", még jóval az Arnold előtti időkre gondolok. Kokszolni olyan, mint venni egy Trabantot, és ráapplikálni egy Ferrári karosszériáját...kb. annyit is ér.
De akinek fontosabb a Songoku kinézet mint az egészége, az tolja csak bátran :)
12/15 anonim válasza:
Montez formàja közelèbe sincs a versenyzőkének. Naturálok vannak akik sokkal jobban néznek ki mint ő.
13/15 anonim válasza:
Komoly testépítő versenyeken látható fizikumot nem lehet naturálban elérni, akárki akármit mond. 'Régen' nem is voltak ekkorák, plusz már Arnoldék is nyomták a cuccot keményen. Az élsport cirkusz, a határok kitolása, szórakoztatás, egyre feljebb és feljebb, ehhez muszáj valami rásegítés. Viszont aki nem élsportoló, annak nem éri meg. A hétköznapi életben el lehet érni naturálban egy nagyon jónak mondható fizikumot, nem is kell több igazából.
14/15 Szergej55 válasza:
Kedves kérdező, ez egy baromi jó kérdés! Szerintem néhány emberen kívül, meg persze azokon, akik nem tudnak semmit a doppingolás mikéntjéről (értsd: átlag foteljóskák a sörrel), senki sem tudja szerény véleményem szerint.
15/15 anonim válasza:
Montez nem is versenyző, úgyhogy nincs is rá szüksége hogy olyan formát elérjen. Ettől függetlenül ő csakugyan konyít valamicskét ezekhez. Azt is leírta jó sokszor, hogy a koksz csak az izomtömeget növeli, a minőséget nem (értsd: teleszart búvárruha), mert vizet és zsírt tart vissza. Nemtudom már melyik kérdésekben volt szó a hatásmechanizmusukról, de nagyon sokszor leírta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!