100% Creatine Monohydrate feltöltési időszakban?
Figyelt kérdés
Most vettem 100% Creatine Monohydrateot de nem igazán értem hogy kell szedni feltöltési időszakban? mennyit kell?2013. jún. 27. 10:45
1/4 anonim válasza:
Feltöltés tartson 5-7 napig :
Minden 15 kilogrammodra jusson 5 gramm kreatin.pl. ha 60kg vagy, akkor 20 gramm.
Szintentartáshoz elég a 10 gramm.
2/4 A kérdező kommentje:
Értem és az első héten hogyan osszam fel? amúgy 73 kg
2013. jún. 27. 11:06
3/4 dirtboy válasza:
25g 3 napig
20g 2napig
szinten tartás 15g
ez jó lesz a te súlyodhoz is
4/4 anonim válasza:
Miért vettél, ha nem is tudod hogyan kell használni?
Amúgy a 73 kilódhoz én 25 grammot szednék, 5 adagra szétbontva: reggel kaja előtt, edzés előtt, edzés után és még 2x a nap folyamán valamikor, lehetőleg oszd minél jobban szét. Mindig szénhidrátot tartalmazó étkezés előtt vedd be, vagy szőlőcukorral. Én csak edzés után vettem be szőlőcukorral.
Amúgy az étrended hogyan néz ki? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!