Mért van ekkora mennyiségű vitamin egy kapszulában? (Mega daily one plus)
Csak azért kérdem, mert a napi ajánlotthoz képest ezrekkel nagyobb százalékban van benne a vitamin. Ez nem lehet esetleg veszélyes?
én is mega daily one al kezdtem tavaly a diétámat, azóta már váltottam multi pro plusz-ra de mióta szedem ezeket a Lób@szó bogyókat, nem voltam még csak náthás sem(télen), elmúlott a krónikus nyakfájásom, valamint megszűntek az alvászavaraim, amikre mindenféle nyugtatókat írtak fel az orvosok éveken át...
tény, hogy a vizeletem színéből is látszik, amit az egyik válaszoló írt, de rengeteg jó hatása is van...szerintem inkább több legyen mint kevesebb a jóból, a szervezet meg nem hülye, kiválogatja ami kell neki, a többit meg kipisiled, csak legyen meg a vízfogyasztásod is mellé...
A francot sok! Jó ez ha van ! :)
Énis szeddem és sokkal jobb formába vagyok tőle! :)
Sokkal jobb a kedvem és nehezzen leszek beteg.
Az a baj az emberekel hogy a vitaminokra ugy néznek mint a méregre hogy nem túl sok ez ?
A cigiből napi 20-30 szállat is elszivnak és az nem túl sok lényegében. De bevesz valaki 2 Mega Daily one-t reggel és este az már rögtön káros.
Vannak vitaminok, amik károsak nagy mennyiségben, ezek a zsírban oldódó vitaminok és a C-vitamin.
C-vitamin vesekövet tud okozni nagy mennyiségben, persze mondják, hogy igyál naponta 4 liter vizet, de az meg a vesédnek és a szívednek nem tesz jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!