Mindegy milyen zabpelyhet veszek?
Figyelt kérdés
Ma vettem egy epreset de van benne cukor. Nem lesz baj ha több hónapon keresztül ilyeneket eszek reggel. Természtesen edzek mellette.2013. jún. 15. 09:53
1/7 anonim válasza:
az ízesített jobb lenne.
Illetve csekkold le a ch és zsírtartalmát mindig.
3/7 A kérdező kommentje:
Mennyi legyen a ch és a zsírtartalom? 84 kg vagyok
2013. jún. 15. 12:19
4/7 A kérdező kommentje:
Az ízesítetlent addig eszem ameddig akarom vagy pár hónap múlva hagyjam abba?
2013. jún. 15. 12:22
5/7 A kérdező kommentje:
Már hízni nem sokat akarok. Reggel vizel vagy tejjel igyam és kb mennyit?
Sajnos a meló miatt délelőtt csak szendvicset tudok enni de edzés után megy a rizs meg a csirke este meg a túró. Jó így?
2013. jún. 15. 12:28
6/7 anonim válasza:
1. ch legalább 55, zsír max 10
2. addig egyed és akkor, ahogy bele van számolva a napi ch-dba Ki kell számolni, hogy neked mennyi kell. Ezt kitöltheted ezzel, vagy rizzsel, stb.
3. reggel érdemes enni a zabot, vízzel és proteinporral
4. a szendvics is csirkemell/comb -ból legyen, sok zöldséggel, tk. kenyérrel. Estetúró oké, edzés után dextróz+fehérjepor, vagy tömegnövelő kell, az edzés után kb. 40-50 perccel legyen egy szilárd kaja, csirke+rizs jellegű.
7/7 anonim válasza:
Én a simát veszem és nem rakok hozzá semmit, csak vizet. Nem kell túl cifrázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!