KOMMANDÓSOK! Átlagosan hány kilósok vagytok?
Hogyan eddzetek kettlebellel, vagy kondiban, mert ahogy láttalak titeket a tvében marha nagyok vagytok, szedtek-e valamit??
-más izomzatotok van mint a kondisoknak...
Első, jogos. A kommandósok inkább funkcionális edzésre mennek rá, mint a speciális erők általában. Azaz edzenek súlyzókkal is, de mellette rengeteget bell-eznek, edzenek saját súllyal, kötelekkel, kalapáccsal, küzdősportolnak, sokat futnak, sokat tesznek az állóképességükért. Ez a mindennapjaik része. Itt a képesség a lényeg, hogy hozzászokjanak, hogy bírják a gyűrődést. A kinézet csak "kellemes mellékhatás". Sok alakulat edzéseinek része a vízi edzés, ezt a magyar TEK-ről vagy Merkur-ról nem tudom.
Egy kommandóst ismertem, az 182 centihez 77 kiló volt.
Én egyszer edzettem együtt egy kommandóssal.
Elképesztő volt amit lenyomott:
2 órán keresztül saját testsúlyos gyakorlatok,kettlebell,súlyzózás de iszonyatos tempóban,megállás nélkül végig.
Eléggé izmos volt,és átlagosan szálkás,de látszott rajta,hogy mekkora erő van benne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!