Mennyi igaz abból, hogy a mindenféle tápok (nem szteroidra gondolok) csak felfújnak és ha bejezted a szedést akkor összeaszol ugyan olyanra mint azelőtt?
Nem igaz !De étrenden múlik minden, ezek csak kiegészítők !!!
Ez csak a szteroidokra vonatkozik!
Csak engem irritál iszonyatosan, ha a táplálékkiegészítőket "táp"nak nevezik?
Emperor jól mondja, a tápkieg csak kaja. A test nem érzékel különbséget.
Az összeesés akkor következik be ha vagy nincs elég tápanyag, vagy nincs elég terhelés. Az, hogy a tápanyag honnan van, teljesen irreleváns.
Kedves Kérdező és Válaszolók!
Nagyon szeretném megtudni, hogy ez a "felfújt izmok" dolgok honnan jöttek. Valójában a szteroidok se fújnak fel, ugyanolyan izomszövet mint a naturál, csak nagyobb. A levegő ami esetleg felfúj, (meg a Synthol,de azt most hagyjuk)de akkor lefekvés előtt leengednéd az izmaidat.
másképp épül, és másképp is fest egy izom, ami szteroidoktól, gyorsan épül. mi se nézünk hülyének, te se gondold, h szó szerint értjük, h levegővel van megtöltve
ne mondd, h te nem tudsz megkülönböztetni egy szteroiddal és egy análkül épített izomzatot. az esetek 70%-ában szerintem egyértelmű a különbség
De valójában ez nem így működik.
A szteroiddal felszedett izomzat szövetileg nem megkülönböztethető a naturál izomtól. Továbbá hány olyan srác jár le a terembe, aki vedeli a koxot, de még mindig nincs 70 kiló, pedig 190 magas? Akad bőven.
Szóval ezért nem értem, hogy honnan ez a szterotípia, hogy a kox felfúj? Ha nem eszel mellette rendesen, ugyanolyan ványadt maradsz, mint ha nem szedted volna.
8.
akkor miért van az, h ezek az arcok kicsit mindig vizesebbnek tűnnek, mintha ödémásodnának picinykét? :)
ja, persze enni kell, ezt senki nem vonta kétségbe, de ez a hasonlóság kokszolók és nem kokszolók között, nem a különbség :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!