Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen egy sportoktatócsaj...

Milyen egy sportoktatócsaj nem túl puccos, de azért színvonalas felszerelése? Edzőtermi felszerelésre gondolok.

Figyelt kérdés

Sportoktató leszek és szeretnék macinaci és póló helyett (jó, most sem az van) valami olyat venni, ami azért jól néz ki vagy mostanában divat a sportoktatóknál. Milyen márkát ajánlanátok?

Van-e netán olyan, amit ciki lenne felvenni? Bár elsősorban az érdekelne, hogy mit kellene.

Esetleg az is jöhet, hogy hol lehet beszerezni és jó áron hol lehet.

Ja, és ami nagyon fontos még. Milyen (akár kép is jöhet) egy jó sportmelltartó). Nekem fontos, hogy ne legyen hátul csattja, de láttam már olyan kacifántos kapcsolódásút, pántozásút, hogy már tényleg nem értem, hogy ez most túl van ragozva vagy tényleg sokkal jobban használható, mint egyéb társaik.

Köszönöm előre is a válaszokat.

2013. jún. 4. 08:31
 1/1 anonim ***** válasza:
Adidasok jól mutatnak. Abból van macinaci ami jó szabású, nem lötyögős. Melyik suliban végzel?
2013. jún. 4. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!