Lányok nektek melyik fiú tetszene jobban?
Az, aki ki van gyúrva.
Vagy az, aki nem dagi, nem is vékony, de annak ellenére, hogy nem gyúr, azért izom is akad rajta.
Mert (legalábbis az én körömben) majdnem minden lánynak az izomagyak tetszenek, akik ugyanakkor, hogy kigyúrtak az agyuk helyett halolaj vagy fürészpor van a fejükben.
Akiknek pedig nem ezek a fiúk tetszenek, azok meg piálósak, cigiznek és egyszóval r.bancok.
Egyszer megismertem egy lányt, megtetszett, mert nem volt hülye és jól is nézett ki. Valamily módon átállt a sötét oldalra. Jelenleg olyan pasija van, aki nem néz ki izmosnak, de a feje is csak kong az ürességtől.
Jelenleg is tetszik valaki, de az csak úgymond első látásra. Mivel gimibe jelentkezett (Szlovákia) nem lehet hülye. Legalábbis felvételi alatt ahogy beszélgettünk páran, értelmesnek tűnt.
A másodikból még lehet valami. Tény, hogy nem vagyok valami szép... Fogam előre áll, de két napja rakták fel a fogszabályzót, szóval szeptemberig már szerintem biztos lesz változás. Sok lány szerint a hosszú hajam nagyon taszító. De én büszke vagyok rá (kb. 6-7 éve növesztem :D ). Szerintetek is taszító a hosszú haj?
Egyébként az alkat szerint a második csoportba tartozok. (Nem kigyúrt, de van izmom és nem vagyok dagi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!