Lányok nektek melyik alkat tetszik egy pasin ha ki van gyúrva? A teljesen kockahas vékony alkat vagy aki masszívabb tömeges és mégis szép formája van? Azért mondom mert mióta leformáltam magam ilyen kockahas formára senki sem figyel meg.
Figyelt kérdés
Mikor nagyobb voltam a csajok nagyon feltűnően nézegettek, és jó érzés volt.2013. máj. 27. 10:56
11/13 anonim válasza:
na ezért mondom minek a csaj? xd azok csak a giliszta 50 kg-os csávókra buknak..ez az új divat szokjatok hozzá..de ha balhé van ezek a patkányok egyből lelépnek...megijednek!
12/13 Deepbassnine válasza:
tömegelj vissza , ez van
13/13 Deepbassnine válasza:
szerintem kockahasas vékony stílus inkább a tizenéveseknek jönnek be,20 felett mar inkab a masszivabb tömeges
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!