Szemes stanazol kúrát csinálok. Kúra után máriatövis kivonatot szednék, hány mg-osat vegyek és mennyit szedjek egy nap belőle?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 18:53
1/4 anonim válasza:
Mint halottnak a csók, annyit ér már ilyenkor a máriatövis.
2/4 anonim válasza:
én voltam előtte és utána vérvételen.
a kúra után ment a tesztoszteron helyreállító, majd én pl májregeneráló teát ittam.
egy teljes dobozzal. utána vérvétel megint.és érdekes minden érték normális volt.
3/4 anonim válasza:
legalon 70mg-osból vennék napi 2xer
100szem mehet simán
4/4 anonim válasza:
10 éve hivatásos testépítő vagyok, amivel együtt jár az anabolikus szteroidok alkalmazása. Májkárosító hatásuk miatt a májvédelem kiemelten fontos a számomra. A máriatövis ugyan a testépítők közt itthon és külföldön egyaránt népszerűtlen és hatástalannak tartott, de Dr. Gere Tibor honlapján meggyőzött, hogy hatékony májvédő. Azért választottam az Epanormot, mert a máriatövis mellett benedekfüvet, cinket és lecitint is tartalmaz, melyek tovább erősítik a máriatövis májvédő hatását, és mert a májvédelem = májam „edzettségével”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!