Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szex jó vagy rosz kemény...

Szex jó vagy rosz kemény testépítés mellet?

Figyelt kérdés

Hallotam olyanokat hogy komoly testépítők nem szexelnek... De olyat is hogy jobb a teljesítmény.

Valaki ?!

2013. máj. 1. 23:20
 1/4 Simon0211 ***** válasza:
Arra sajnos nem tudom a konkrét választ hogy különösen milyen hosszútávú hatása van a sportteljesítményünkre, különösképp a testépítésre. De lehet valami összefüggés, hiszen mind a kettőben igen fontos szerepe van a tesztoszteronnak! Ami én biztosan tudok neked mondani, amit a "Sport Sience" című műsorban vizsgáltak, hogy a sport előtti sex, fokozza a teljesítményünk. (A műsorban konkrétan egy boxoló teljesítményét vizsgálták (ütőerő, gyorsaság, egy perc alatt ütések száma stb) sex előtt és után. A boxoló minden téren jobb eredményeket ért el, mikor sex után mérték különféle képességeit. )
2013. máj. 2. 05:18
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
a komoly testépítők azért nem szexelnek mert sok szintetikus sz*rtól nem áll fel a peckük, csak eztt így nem írják le sehol
2013. máj. 2. 09:08
 3/4 clint ***** válasza:

a mindennapos szex rossz.. semmiképp nem jobb a teljesítmény, amit az első írt annak n incs értelme, próbáljátok ki a szex utáni edzést kiváncsi vagyok milyen lesz a teljesítmény.

A tesztoszteront a herék termelik, ha üríted naponta nem hagyod termelni. A boxolók és küzdősportolók sok hétig tartják magukat meccs előtt a testépítők is szálkásítás alatt.

2013. máj. 2. 11:13
 4/4 anonim ***** válasza:
71%

Igen, üríted a tesztoszteront, az gyönyörű lenne:D

A te elméleted szerint ha minden tesztoszteron kiürül sex közben, akkor ha én minden nap beleélvezek a barátnőmbe, 2 hónap múlva szőrösödni fog az arca és elkezd mélyülni a hangja is:d

A teszto szint sex után iszonyatosan megugrik, többszörösére az alapállapotnak, ezért nő tőle a teljesítmény. Ha egy boxoló nem szexel hetekig, csak szétb@ssza az ideg, de nem a tesztoszterontól...

2013. máj. 2. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!