Szex jó vagy rosz kemény testépítés mellet?
Hallotam olyanokat hogy komoly testépítők nem szexelnek... De olyat is hogy jobb a teljesítmény.
Valaki ?!
a mindennapos szex rossz.. semmiképp nem jobb a teljesítmény, amit az első írt annak n incs értelme, próbáljátok ki a szex utáni edzést kiváncsi vagyok milyen lesz a teljesítmény.
A tesztoszteront a herék termelik, ha üríted naponta nem hagyod termelni. A boxolók és küzdősportolók sok hétig tartják magukat meccs előtt a testépítők is szálkásítás alatt.
Igen, üríted a tesztoszteront, az gyönyörű lenne:D
A te elméleted szerint ha minden tesztoszteron kiürül sex közben, akkor ha én minden nap beleélvezek a barátnőmbe, 2 hónap múlva szőrösödni fog az arca és elkezd mélyülni a hangja is:d
A teszto szint sex után iszonyatosan megugrik, többszörösére az alapállapotnak, ezért nő tőle a teljesítmény. Ha egy boxoló nem szexel hetekig, csak szétb@ssza az ideg, de nem a tesztoszterontól...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!