Tömegnövelés szempontjából jó, ha megiszok naponta fél liter tejet?
1,5 %-os tejj, ez ugye 15 gram fehérjét jelent.
Hallottam,hogy sok bent a tejzsír,ezért kérdem...
/A gép mellett ültem és felbontottam egy tejet, aminek leszakadt a teteje, és teli lett a billentyűzet.
Mérgemben írtam egy levelet a Mizó- nak,.Erre küldtek egy elnézést kérő levelet és postán küldtek mellé 3 karton tejet./
egy billentyűzetek kellet volna küldeniük nem tejet.
így úgy tűnik hogy a mizó azt akarja hogy az egész géped leöntsd ne csak a billentyűket.
Monteznek meg igaza van,attól hogy te iszod vödör számra még nem lesz jobb a tej.
Létezik egy elmélet ABC (rövidítés). Az elvi alapja a túltáplálás és az alultáplálás ciklikus váltogatása. Az első 14 napban végezzünk töltési táplálkozást. A tápanyag összetétele legyen 30% fehérje, 40% szénhidrát, 30% zsír. Tápanyag számítása: ttkg x32-vel + 1600kcal. Ez alatt a 14 nap alatt kardió és aerob mozgást kihagyni. Izotoniás gyakorlatok ellenben menjenek.
A követekző 14 napos, alul táplálási időszakban a napi energia bevitelt 1000kcal körül kell beállítni. Jöhetnek az aerob edzések. Elvileg kb. 2kg plussz érhető el vele.
Deeee isteneem :@
Nem azt kérdeztem,hogy naponta hány % ch-t+fehérjét egyek, és nem is szeretném változtatni a túltáplálást meg az alultáplálást. :O
Csak annyi volt a kérdésem,hogy a tej megfelel-e tömegnöveléshez,vagy sem.
Nem azt mondtam,hogy egész nap tejet fogok inni. Addig azért eljutottam,hogy már van étrendem,amit betartok.
Azért kérdeztem a tejet,hogy esetleg ezzel kiegészítsem majd az étrendemet.
Jó...köszi a válaszokat azért. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!