El lehet kezdeni 16 17 évesen szteroidot szedni olyan helyről ami megbizhato forrásbol van?
Figyelt kérdés
Rendszeresen edzek komolyan gondolom ezt az egészet kajára oda van fgyelve mint a többi dologra 2 éve edzek fejlődnék még magamtol is az biztos csak gyorsabban szeretnék és am nagyon sokan ellenzik de ha valaki okosan csinálja szval nem rontja el a kurát akkor nem lehet baj elvileg2012. szept. 24. 23:39
21/21 anonim válasza:
am azt nem értem h minek szed valaki szteroidokat, mikor ha valaki naturálba nyomja és max proteint szed mellé akkor kellőképpen izmos tud lenni(hobbi szinten főleg) és ha ennél izmosabb valaki pl már szteroidozik és felfújja magát azt én megvetem és rühellem mer egy büdös patkány és egy undorító kis féreg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!