Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok nekem mondani olyan...

Tudatlan010110 kérdése:

Tudnátok nekem mondani olyan pozíciókat amit otthon tudok végezni? (lent)

Figyelt kérdés

Van egy cső azon szoktam húzodzkodni meg hasra szoktam szintén egy cső segítségével.Na tudnátok nekem pozíciókat mondtani amin felső testre tud edzeni(hát,váll,has,mell,bicepsz,stb)aztis leírnátok h miből mennyit csináljak.ha tudjátok képpel is illusztrálni azt nagyon megköszönném(pózokat)mert egy éve edzek és nem látszik vmi sok:(

Meg a karomat vhogy vastagítani lehet vhogy?16/F 61 kiló és 170 cm

2012. jún. 6. 20:34
 1/2 anonim válasza:

Én esténként nyomok 60-80 fekvőtámasz fürdés előtt.Szerintem a fekvőnél nincs jobb.

16/F 60kg 175cm :)

2012. jún. 6. 20:38
 2/2 Snapette ***** válasza:
Ha nincs egyéb, amivel dolgozhatsz, akkor váltogasd a fogásszélességet mert az mind különbözőképpen hat a hát és a kar izmaira. A húzódzkodás amúgy is alap a hátgyakorlatok közt, meg a kar is játszik, nyilván. A fekvőtámasz mell, de nyilván játszik a bicepsz, a has, a láb is valamilyen mértékben. Ha már jól megy, akkor lehet súllyal is (hátizsák, benne a szenesvasaló, jól fent legyen a lapockádnál a súly, hogy ne terhelje a derekad) illetve a húzódzkodást is lehet súllyal csinálni, az övedre akasztod és mehet a buli.
2012. jún. 7. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!