Mellizom növelése sovány férfiaknak?
Sziasztok!
20 éves leszek hamarosan, és 50 kiló körül vagyok. Ehhez nem tesz hozzá, hogy mellkasi problémáim vannak, így nagyon sovány kinézetem van.
Próbálok rengeteget enni, egészséges ételekkel kezdtem, de mostmár szinte minden nap gyorsétterem, meg minden amivel tudok valamit magamra szedni.
Mit javasoltok, hogyan tudok hatásosan mellkasra edzeni, illetve súlyt építeni úgy, hogy ne egy filézett ponty kinézetem legyen?
Természetesen edzem, illetve most kezdtem el foglalkozni az extra proteinbevitellel is.
Előre is köszi mindenkinek! :)

Rendszeres sport és megfelelő étkezés.
Nem az a lényeg, hogy mindegy, hogy mit csak egyél, csak hízz. Normális ételeket egyél. Ilyen alkat vagy, ezzel nem tudsz mást tenni, csak sportolni rendszeresen, pl. eljárni edzőterembe, evezni, úszni, stb.
Elég hülyén néznél ki soványként nagy mellizmokkal... Nem véletlenül nincs ilyen. Nem lehet olyan, hogy valaki csak mellre izmos, mindenhol máshol meg sovány vagy hájas. Mindenre eddz, azaz sportolj és a mellizmod is nőni fog.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!