Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ajánlanátok egy fenék központú...

Ajánlanátok egy fenék központú láb edzést?

Figyelt kérdés
Az étkezésem az teljesen rendben van, de szerintem a fenék nem kap elég terhelést. Eddig ezeket csináltam: combfeszítő gépen, lábhajlító gépen, guggolás, kitörés egykezes súlyzóval, vádli állva. Valamelyik gyakorlatot lecseréljem másikra? Vagy adjak még hozzá?

febr. 6. 05:20
 1/3 anonim ***** válasza:
74%

"Ajánlanátok egy fenék központú láb edzést?"

Mi az, hogy fenék központú? Nem fejlődik a segged? Ajánlom akkor ezt az anyagot:

https://www.youtube.com/watch?v=EheJclVm4Q4

"étkezésem az teljesen rendben"

Ez mit jelent? A kérdésed alapján csodálkoznék. Én 15 év versenyzés után se merek kijelenteni ilyet, de örülök, amikor kezdő lányok nulla tudással és tapasztalattal ilyen magabiztosak.

febr. 6. 08:02
 2/3 anonim válasza:

Hip thrust

Kickback

Román felhúzás

Bulgár guggolás

Hiperhajlítás

Ezek közül válogathatsz. Nézz róla videókat ha nincs edződ mert nagyon nem mindegy hogy csinálod, na meg persze milyen súllyal.

febr. 6. 09:12
 3/3 anonim ***** válasza:

Guggolással és kitöréssel tökéletesen lehet farizmot edzeni.

Lehet román felhúzást vagy hip thrustot is végezni, de nem a gyakorlatszelekción fog múlni a feneked fejlődése, hanem az efforton, intenzitáson, volumenen, progresszión, konzisztencián.

febr. 6. 09:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!