Más is rájött már, hogy valójában, nincs alapja annak a hype-nak, amit Király Laci mögé raktunk az utóbbi időben?
Már az elején leszögezném, a fizikumát nézve, kiemelkedő genetikája van, szimpatikus csávó, amit látunk belőle a médiában, és elhittük, hogy itthon, ő lehet a legnagyobb büszkeség.
(De ahogy telik az idő, egyre inkább bizonyítja be azt, hogy a személyisége, egyszerűen kevés ahhoz, hogy ő eredményes profi testepítő legyen.)
Volt itt már minden, mióta profi lett. Rossz formaidőzítés, rossz barnítás, kovid, mr olympia lemondása, időszak, mikor egyáltalán nem edzett, mert éppen depressziós volt, de ha megfigyeled a mostani szerepléseit, most is full depressziós, igenytelen megjelenést látni rajta, és latszik, semmi kedve az egészhez. De hallhattunk már olyan sztorit is tőle, hogy inkább otthon játszott, annyira bejött neki valami számítógépes játék, es nem ment le edzeni. És ez az, amit ő maga mond.
"nincs alapja annak a hype-nak, amit Király Laci mögé raktunk az utóbbi időben?"
Ezt a hype-ot csak azok rakták mögé, akiknek fingjuk nincs a testépítéshez, és nincsenek képben a sport nemzetközi mezőnyével. Akik képben vannak, azok pontosan tudják, hogy nincs és nem is volt olyan magyarországi versenyző, aki bármelyik Mr. Olympia kategóriában akár csak top5-be tudna kerülni. Németh Pisti se volt, Bereczki Krisz se volt, Molnár Peti se volt, Király Laci se az.
Ha te nem foglalkozol a testépítéssel ilyen módon, hogy versenyzők, versenyek, stb, akkorez a kérdés, nem neked szól. Nem értem, minek mindig oda írni ilyen jellegű kerdesek alá, hogy titeket nem erdekel semmi, ti nagyon elfoglaltak vagytok,nincs idotok erre, stb.
Fizikumában meg van a potenciál, ezt kár tagadni. Csak egyszerűen, a személyisége nem egy "bajnok" személyisége.
2#
Emlékszem, amikor a tavalyi debütáló Olympia szereplése előtti napon ezen az oldalon arról vitatkozott a sok hozzáértő, hogy vajon megveri-e Chris Bumsteadet, vagy "csak" 2. lesz-e. Kérdeztem, hogy láttak-e már valaha testépítő bajnokságot, vagy van-e fingjuk arról, kik kvalifikáltak abban az évben classic kategóriába, mert ha lenne, nem írogatnának nevetséges baromságokat, és tudnák, hogy a top10-be jutás is irreális. Erre lehurrogtak az önjelölt Chad Nichollsok, hogy kussoljak, mert Király Laci egy isten, aki a tökéletes genetikájával aranyérmes lesz élete első elit versenyén.
Aztán a 15. hely megszerzésével a hurrogó hangok valahogy megszüntek.
Nem jöttem rà mert mindig is tudtam.
De mondok jobbat!
Egyetlen profi mögött sem értettem soha ezt a hype-t. Cbum-ot is úgy istenítik mintha a földre szállt Jézus lenne személyesen, Ronnie meg az Isten. Gyerekek ez hihetetlenül szánalmas. Mondjuk még mindig jobb ha inkább őket magasztalják, mint ezeket a Zyzzeket...
Az is nagy élmèny hogy az összes valamirevaló terem fala ezekkel a testépítőkkel van kiplakátólva és véletlenül sem azokkal a húsvér átlag emberekkel akik munka, család és egyèb nehézségek árán érnek el sikereket és nincs bennük kémia.
Miért nem Pistike a programozó amatőr erőemelő 250 kilós felhúzása, vagy a 200 kilós Jucus 100 kilós fogyása, vagy a tényleges natural testépítő Péter sokadik helyezése díszíti a falakat?? Ja tudom. Mert ez hétköznapi! Mégis az emberek többsége a teremben ezeket sem éri el soha! Az extrém túlsúlyos emberek többsége soha sem fogy le tartósan, a edzegető sràcok sosem lesznek erősek, a kocagyúros férfiak egy versenyforma szintű szárazságot és natur izomtömeget sem érnek el soha. De azért ezek az emberek köpködik azokat akiknek sikerült. Szép!
Akik most írogatják, hogy "soha nem foglalkoztam ilyen emberekkel", meg "mindig is tudtam", meg "ki az a Király Laci", azok írogatták tavaly, hogy top3, hisz elit genetikája van.
Kigyúrt szakemberek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__124..
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__124..
par komment nagyon LOL volt mar akkor is nem h most 💩
De most ezt komoly, hogy ide vesszük Ronnie Colemant is? Ő egy 8-szoros Mr.Olimpia, ő igazi bajnok, van alapja a hypenak.
Ahogy azzal se értek egyet, hogy az átlag Pistajóskának kéne szerepelni a posztereken, aki fogyott a munka és család mellett. A sport nem erről szól. Itt csucsteljesítmények kellenek,ahogy minden sportban, nem az átlag emberek küzdelmei. Az egy teljesen más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!