Ma felső test edzésem volt és amire haza értem meg fájdult a derekam , lehetséges hogy oda erőltetem meg magam és azért fáj? Vagy mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
nov. 4. 15:41
1/11 anonim válasza:
"lehetséges hogy oda erőltetem meg magam és azért fáj?"
Nyilván lehetséges.
"mit csinálok rosszul?"
Nulla információ alapján, látatlanban nem tudjuk.
2/11 anonim válasza:
Leírnád, hogy pontosan mire edzettél és milyen gyakorlatokat csináltál? Ennyi infóval lehetetlen megmondani.
3/11 A kérdező kommentje:
Kar , tricepsz , váll!
nov. 4. 20:30
4/11 anonim válasza:
Ezek jó gyakorlatok!
Te ne lepődj meg fájdalmon, sérülésen, mert nehezen hiszem, hogy bármit is jól csinálnál.
5/11 A kérdező kommentje:
Miért? Hogyan kellene jól csinálni? 😅
nov. 5. 14:14
7/11 anonim válasza:
Le kéne írnod, hogy milyen gyakorlatokat csinálsz, mert ennyi infóból az ég világon senki nem mondja meg, hogy mit csinálsz rosszul.
8/11 anonim válasza:
A kérdező mondatai alapján szerintem nemcsak a gyakorlatokat, hanem az edzésben és táplálkozásban mindent rosszul csinál.
9/11 anonim válasza:
Ez az egyes válaszoló, de vaskalapos. 😄 Minden válasznál ő az első, Bunny-ra emlékeztető, tenyérbemászó stílussal előadja magát, mindig neki kell igaza legyen, és persze ő amúgy, nagyon elfoglalt ember.🤣
10/11 anonim válasza:
9: És mindig királyi többesben nyilatkozik, “nem tudjuk”…
Annyira nevetséges 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!