Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan válasszak BP belvárosba...

Hogyan válasszak BP belvárosban személyi edzőt?

Figyelt kérdés

Milyen végzettségek számítanak valóban jónak?

Mi az, ami bóvli?

Nekem az fontos, hogy tudományos megközelítésű legyen az ember, így a spirik kuka, az egyetemet nem végzettek kuka.

Mire figyeljek még?

Ár... néztem, hogy ilyen 10 ezer/ 50-55 perc, és akkor ebből jön kedvezmény, ha 10-20, vagy páros edzést kérsz. Krrrvadrága, deez van, itt dolgozom, itt lakok. Elfogadom az itteni árakat.

Ami nekem fontos: irodai munka, így tartásjavítás, tömegelés. Főleg szabad súlyos edzések tetszenének.

okt. 26. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A végzettség irreleváns, ezt az "egyetemet nem végzettek kuka" hozzáállást pedig engedd el, mert Magyarországon nem létezik testépítéssel kapcsolatos felsőoktatási képzés. Attól még lehetsz csapnivaló testépítő edző, mert a Testnevelési Egyetemen ötösre vizsgáztál sportelméletből. A legjobb edzők jelentős százalékának se egyetemi, se semmilyen végzettsége nincs. Nem a végzettség teszi a jó edzőt.

Olyan edzőt válassz, aki referenciaként fel tud mutatni naturál srácokat, akikből naturál módon faragott korrekt izomtömegű sportolót. Ha foglalkozik naturál versenyfelkészítéssel is, az általában garancia a szakmaiságra. Az nem referencia, ha van pár előtte-utána fotója kövérek lefogyasztásáról, hisz bárki le tud tölteni a netről egy sablon 1200 kalóriás diétát, amit ha odaad neked edzőként, akkor lefogysz. Ez nem igényel szakmaiságot. Izomtalan srácból izmos sportolót faragni igen.

Redflag, ha első konzultáción nem mér fel téged és a körülményeidet részletesen (anamnézis), vagy ha az együttműködés során általad feltett kérdésekre nem tud válaszolni, csak kihátrálni vagy süketelni.

okt. 26. 22:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt választ.
okt. 27. 02:10
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha " Krrrvadrága " akkor szerintem engedd el. A legtöbb úgyis csak ücsörög majd melletted, telefonozik, meg beszélgettek.

Először gépeken szoktasd hozzá magad az edzéshez, majd áttérhetsz szabadsúlyra, ha van már egy kis erőnléted. Nincs sok értelme égetni magad, egy rúddal meg 5-5kg-s tárcsával fekvenyomsz..

okt. 27. 14:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Miért lenne égő kisebb súlyokkal kezdeni? 😃 ezt fejtsd ki. Főleg, hogy személyi edzőhöz mennék, mivel égetne le engem?
okt. 27. 16:46
 5/7 bácsik ***** válasza:
Személyi edzők többsége kuka. Lehet itt papolni szakmaiságról referenciàkról meg hitelességről. Az igazság az ha te magad nem vagy eléggé elhivatott, konzisztens,
tegnap 20:58
 6/7 bácsik ***** válasza:
Akkor nagy eredményeket ne várj. Bàrmennyire is közhely, sajnos nem megy zsebre tett kézzel.
tegnap 20:59
 7/7 bácsik ***** válasza:
Az edző maximum egy útmutatónak lehet jó, addig amíg kezdő vagy. (Itt most a " az ifdbpro testépítő és fitnesz"edzőkre gondolok, de ide sorolnàm a fiatal profi páwerbilderes szaktekintélyeket is.)
tegnap 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!