Edzéssel kapcsolatban írnék...hogy ti akik rendszeresen lejártok edzeni, ha betegek vagytok ugyanúgy mentek? Vagy pihi
Ha egy picit náthás vagyok, és az nincs érdemileg negatív hatással a teljesítményemre, akkor edzek. Nyilván visszaveszek az intenzitástból, és nem náthásan akarok majd PR-t dönteni, de edzek.
Ha viszont ténylegesen beteg vagyok, akkor nem edzek, hanem kipihenem magam, hogy regenerálódva tudjak visszatérni a terembe pár nappal később, és ne legyek ágynak esve a hősködésem miatt 3 hétig.
Betegen tilos edzeni. Ez alap. Sima megfázásból így lehet tüdőgyulladás pl.
Sose megyek ha beteg vagyok. Tünetmentesség után 2 nappal megyek először
sosem értettem, hogy miért megy le valaki edzeni, amikor krákog, köhög, harákol, tüsszög, szívja a taknyát
túl azon, hogy undorító, nem biztos, hogy azért megyek terembe, hogy ebolás legyek a karcsika miatt, aki nem akarja kihagyni a mell/bicepsz napot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!