Vissza tudom építeni?
Figyelt kérdés
Tavalyi tanévben sokat jártam terembe és év végére egy egész jo fizikumot kitudtam magamból hozni.
Nyáron semmi időm nem volt edzeni és ha megnézem magam most és az akkori képeket magamról,akkor azt látom,hogy teljesen lefogytam, rengeteg izom eltűnt rólam és most szinte úgy nézek ki megint mint amikor tavaly elkezdtem.
Azt hallottam valahol,hogy amikor legelőször elkezd az ember gyúrni akkor gyorsabban tud izmot építeni mintha már sokadjára kezdené el.
Máshol meg azt hallottam,hogy az "eltűnt" izmot könnyebb vissza építeni mint a soha nemis létezőt. Most akkor hosszabb,vagy rövidebb idő alatt tudom vissza építeni azt a testet?
Kb ugyan olyan ütemben folytatnám az edzést ahogy tavaly is csináltam
szept. 2. 21:43
1/2 anonim válasza:
Visza. Ami mar colt izmod azt sokkal konnyebb visszaepiteni
2/2 anonim válasza:
A tapasztalatnak és a tudásnak hála rövidebb idő alatt elérhető ugyanaz a szint. Naturál középiskolás kezdőként tavaly sem volt olyan izomtömeged, amit ne lehetne néhány hónap alatt újra összeszedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!