Mi volt a legkínosabb dolog ami gym-be történt veled? Én otthagytam a boxerem az öltözőben 😆
Figyelt kérdés
aug. 9. 12:45
1/15 anonim válasza:
Nem történt ilyesmi. Amit annak gondolnék.
2/15 anonim válasza:
Ez miért kínos? Tegyük fel otthagyom a boxerem. Ki tudja, hogy az az enyém, ha épp nincs senki az öltözőben/zuhanyzóban? De ha van, akkor se valószinű, hogy a te boxeredet figyeli.
3/15 anonim válasza:
Aemmi komoly. Előfordult eleinte, hogy fekvenyomáskor a rúd alatt maradtam, de kivel nem. Vagy épp guggoláskor elfingottam magam, de a hangos zene miatt azt nem hallotta senki (csak érezte 🤣 ).
4/15 anonim válasza:
Én se értem, miért kínos az öltözőben hagyni a boxered. Bele volt hímezve a neved, vagy benne volt egy fényképes azonosító okmányod. Ha igen, még akkor se érzem kínosnak, hacsak nem volt szaros az a boxer.
6/15 anonim válasza:
Hasprés közben fingottam egyet, de olyat, hogy beleremegtek a falak. Hangosan röhögött, aki a közelemben volt. Mondjuk én is röhögtem, mint állat, mert az egy váratlanul kirobbant fing volt.🤣🤣
8/15 A kérdező kommentje:
Visszaszereztem 😎
aug. 15. 16:11
10/15 anonim válasza:
Ranyitottam az öltözőben egy szexelő párra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!