Kajalas mennyire befolyasol a fejlodesben?
Figyelt kérdés
Lassan 8honapja jarok kondiba es most azon gondolkodtam hogy vajon az etkezesi szokasom mennyire befolyasol a fejlodesben.Nem feltetlenul eszek csak egeszsegesen eszek honaponta 1-2x mekiben,nasikat is szoktam enni,peksutiket,jegkremet most nyaron.Nyilvan mertekkel eszem ezeket nem zabalok naponta 4peksutit meg 3jegkremet de mondjuk naponta 1jegkremet vagy csokit megeszek meg mellette 1-2pekarut.A feherje bevitelre figyelek termeszetesen mert azt tudom hogy fontos.Szoval az lenne a kerdesem hogy mennyire gatol a fejlodesben ha nem eszek teljesen egeszsegesen?júl. 29. 20:56
1/2 anonim válasza:
Az étkezés nagyon fontos az ezdés/fejlődés mellett, nem árt odafigyelni rá. Mértékkel mindent lehet, de talán a napi jégkrém meg 1-2 pékárú, csoki kicsit sok szerintem. Próbáld meg úgy hogy legalább 2 vagy 3 naponta eszed ezeket.
2/2 anonim válasza:
A kaja a legfontosabb, ha sok a kaloria, szenhidrat zsirosodsz, ha keves a feherje nem izmosodsz.
Mar pedig ha nincs rendbe a kaja akkor az a fejlodesed rovasara megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!