Tömeget szeretnénk növelni ezért el is kezdtem súlyzós edzést végezni , de észre vettem hogy inkább fogytam :/ miért van ez?
És ki mondta azt, hogy sokat kell enned? Amire szükséged van az nem más mint kalóriatöbblet.
Amit te írsz az szintén egy megoldás, viszont annak hosszú távon a végeredménye elhízás. Van aki ezt alkalmazza, zabál amennyit csak bir, közben eljár edzeni és azt mondja, hogy tömegel. Nagy hiba, ugyanis így nagyon sok zsír fog feljönni, de a tömegelésnek nem így kell kinéznie. Le kell ülnöd minimum 1 hétig számolnod kell a kalóriákat, de érdemesebb 1 hónapig mindent is számolni amit megettél nem elfelejteni a Snickerset és társait sem. A hét/hónap végén átlagot számolsz, megnézed mennyi a súlyod. Ha tartottad (+/- 0,5kg) akkor a kapott kcal szám kell neked a súlyod megtartásához. Ahhoz, hogy ne zsírosodj, hanem a legkevesebb zsír mellett (igen ez is fog feljönni) izmot tudj építeni a leghatékonyabban ahhoz 150-300kcalal több kalória elég kell, hogy legyen, nagyonmax 500, de ha nem mozgod le itt már érezhetöen jöhet felzsír is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!