Más is van itt annyira vékony vádlival, hogy emiatt frusztrálja magát nyáron?
Figyelt kérdés
Évek óta edzek, de a vádlim, nem akarja a lépést tartani a többi izomcsoporttal, és feltűnően vékony, pl a 67 centis combom melle. Tragédia2024. jún. 2. 17:14
1/9 anonim válasza:
A vádli egy undok izom, ez régóta ismert tény. Genetikára hivatkozni naturál hobbistaként értelmezhetetlen, kivéve vádli tekintetében. Ha szerencsés vagy, és szélesen tapad a vádlid, mint nekem vagy például bátyámnak, akkor akár edzés nélkül is izmosabbnak tűnik a vádlid, mint annak, akinek fent tapad, és csak egy kis fagyigombóc látszik. Edzéssel azért javítható minden genetika, de a vádli tényleg undok.
Nyugi! Ha annyira izmos vagy, hogy csak a vádlidra lehet negatív megjegyzést tenni, az inkább elismerés, nem oltás.
2/9 A kérdező kommentje:
Nem csak a vélemény miatt, hanem hülyén is néz ki az ember egy rövidnadrágban.
2024. jún. 2. 17:53
3/9 anonim válasza:
Azért én nagyon kevés naturál srácot látok, akinek tényleg olyan rohadt izmos a combja, hogy szemet szúr a vádlija, de ha te ebbe a ritka állatfajba tartozol, akkor nem tudsz mást csinálni, mint edzeni. Ha annyira frusztrál, hogy nem tudsz ezzel együtt élni, akkor hordj olyan ruhákat, amivel palástolod a handicapet.
4/9 A kérdező kommentje:
36 centis vadli 67 centis comb melle nagyon gáz látvány😄
2024. jún. 2. 18:08
5/9 anonim válasza:
Nézőpont kérdése ez: nekem (és gondolom vannak még páran), akiknek pont, hoogy tetszik az ilyen vádli:). Tehát szerintem nyugi!
6/9 anonim válasza:
Vádlinál valóban rohadt sokat számít a genetika. Nekem is bambi féle, amit javasolni tudok, hogy kontrolláltan csináld, alsó és felső ponton is megtartva picit, tehát ne lendületből dolgozz. Emellett törekedj a nagy súlyra, mert az nem fog segíteni, ha 30 ismétést csinálsz kis súllyal. Heti 2-3x mehet az edzés rá és viszonylag kevés pihenőidővel célszerű, akár szettben (ülő, álló) csinálni.
7/9 anonim válasza:
8-tól 16 éves koromig klub szinten fociztam heti 5 edzés plusz meccs hétvégén, aztán 6 évig kick boxoltam. 5 éve veszem komolyabban a sulyzos edzést, mindent próbáltam vádlira, heti 1x, 5x, 3x megedzeni, nagy súly kis súly, sok kevés ismétlés. Konkrétan semmit nem ért semmi, rájöttem h ez tényleg genetika, az összes többi izomcsoportommal úgy ahogy elégedett vagyok de ez nulla. Van egy srác a rokonságban, szó szerint tornából felmentett volt gimibe vmilyen betegség miatt, életébe semmit nem sportolt semmit és olyan brutál izmos vádlija van h nem hiszed el.
8/9 anonim válasza:
Egyébként csak te látod magad nagyon gáz látványnak, kétlem h az emberek többsége rád néz és azt mondja magában h “nézd már ez a srác de hülyén néz ki”. Gyenge az önbecsülésed, kevésnek érzed magad, mint kb. minden gyúrós. Azt hiszed h azért nincs önbizalmad mert kicsi a vadlid, holott ha egészséges lenne az önértékelésed, ha elfogadnád azt amin nem tudsz változtatni akkor nem is zavarna a vádlid de ez egy hosszabb folyamat es te még az elején jársz. Egyébként aki ért hozzá és tudja h a vadli nagy részben genetika az nem fog leszólni, ha meg olyas vki szól le aki nem ért hozzá meg semmit nem edz és csak irigységből rosszindulatból mondja h “nincs vadli” annak a véleményére nem szabad adni, ki kell nevetni.
9/9 A kérdező kommentje:
Igen, tisztában vagyok vele, hogy csak a genetikán múlik a vádli. Ezért se tetten fel azt a kérdést, hogyan legyen jó vádlim. :D Edzés téren képben vagyok, edzés programozás, azon belul volumen, intenzitas, effort, frekvencia, abszolút képben vagyok, de a vádlimmal, semmit nem tudok kezdeni. És ahogy jön a nyár, ez a frusztráció, nagyon felerősödik bennem.
2024. jún. 3. 02:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!