Normális, ha naturálban zsírosabban erősebb vagyok vagy valamit rosszul csinálok?
Figyelt kérdés
Tavaly szálkásítottam és leginkább a fekvenyomásomon látszott meg, de a végére kb 20kg-t gyengültem benne. Novemberben fejeztem be a szálkásítást és csak most áprilisra jött vissza az erőszint. Most, hogy már zsír is jött fel.
Guggolásban és felhúzásban nem volt olyan jelentős gyengülés.
máj. 28. 03:36
2/8 anonim válasza:
Normális. Az alsótest domináns gyakorlatokat érinti legkevésbé a testsúly csökkenése, és a felsőtest domináns gyakorlatokat a leginkább.
3/8 anonim válasza:
Minnel kevesebb legyen azért a cél
Fugghet attol mennyi izmot dobtal le zsor mellett
4/8 anonim válasza:
20kilós gyengülés nem normális, bár azt nem írtad hogy mennyi ideig tartott a diéta és mennyit dobtál le.
5/8 A kérdező kommentje:
3 hónap és kb 7 kilót.
Érdekes, hogy guggolásban és felhúzásban nem volt jelentős gyengülés. Nem gondoltam, hogy a fekvenyomást ennyire befolyásolja a testsúly.
máj. 29. 02:03
6/8 anonim válasza:
ez nem normális.
én dobtam már le 10kilót úgy hogy semmit nem esett vissza a teljesítményem csak stagnált
valamit rosszul csináltál.
7/8 anonim válasza:
20 kg gyengülést kicsit soknak érzem. Lehet, hogy kevés volt a napi feherjebeviteled.
8/8 anonim válasza:
Amúgy pedig normális, ha kalória pluszban/szintentartáskor erosebb vagy, mint kalória mínuszban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!