Milliószor el lett mondva, hogy zsírégető szerek nem léteznek.
Ha léteznének nem lennének elhízott emberek :) . Fogyás titka a kalória deficit, vagyis csökkented a kalória beviteled illetve a mozgást pedig megnöveled.
Szűztea/ kapszula (másnéven szennalevél )különben is, nem zsírégető . Ez hasmenésre jó. Érdemes utána nézni a dolgoknak :).
Két találós kérdés, csak neked kérdező:
1. kérdés:
Három hónapig napi 500-as kalóriatöbbletben vagy, de szeded ezt a szűztea kapszulát. Hogyan fog változni a testsúlyod ezalatt a három hónap alatt?
a) Nőni fog a testsúlyod.
b) Csökkenni fog a testsúlyod.
c) Változatlan marad a testúlyod.
2. kérdés:
Három hónapig napi 500-as kalóriadeficitben vagy, de nem szeded ezt a szűztea kapszulát. Hogyan fog változni a testsúlyod ezalatt a három hónap alatt?
a) Nőni fog a testsúlyod.
b) Csökkenni fog a testsúlyod.
c) Változatlan marad a testúlyod.
Ha tudod a helyes megfejtést, abból már azt is lehet tudni, mennyi értelme van ezt szedni.
#3. Egy szálkásítás/fogyás kb 6hét max 2 hónap, de tegyük fel, hogy 3 hónap.(ami szerintem kicsit sok diétában, DE LEGYEN😀😀!)
1. Kalóriatöbblet ? Ezt hogy? Szálkásítás , más szóval fogyás a cél akkor miért lennék vagyis mennék 500kcal többletbe? 😄 Max egy héten egyszer csalónap. De akkor sem. Tehát nem értem miért mennék többletbe,ha fogyni akarok. Többlettel mégis hogy fogynék? 500as töblettel nőni fog a testsúly bár ahoz hogy el,illetve zsírt halmozzunk föl TARTOSAN DRASZTIKUS tobbletben kene lenni. Ezert vagy nem valtozik, vagy nő, de sztem 3 honap alatt nő.
Tehát .
1.kérdés. a.
2. Kérdés. Deficit van egyértelműen csökken.
Azaz b.
Vagy taníts mester 😉
Látom nem sok minden ment át. Sebaj... Majd egyszer rájössz.
Teso én erre csak annyit tudok mondani h nem a legélesebb kés vagy a fiókba, még a kanalak közt se találnának meg.
Olvass már utána h mire jó a szenna tea, kapszula. Már leírtam 3/4 4kor.
Ha azt akarod h szétfossad magad akkor felőlem igyad meg szedd a kapszuládat. De attól még semmit sem fogsz vele fogyni, inkább szétcseszed vele a gyomrod.
1 kg zsír az 7700kcal .
Számold ki mennyit kell enned és edzél. Csodaszer nem létezik.
Felőlem lepontozhatsz, akkor is így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!