Elképzelhető, hogy több hónapos betegség után annyira nyomorult vagyok, hogy 5 gyakorlatot is csak 2 óra alatt tudok megcsinálni?
Figyelt kérdés
Teljes testes, de a lábra már nincs is energiám, megint kihagyom... pedig azért eszek elég rendesen, az nem hiszem, hogy baj. Viszont most hónapokig alig mertem mozogni a betegség miatt. Már többedjére is ugyanez van...máj. 10. 16:09
1/5 anonim válasza:
Nyilván elképzelhető, hogy egy több hónapos betegség után ennyit bírsz. Valószínűleg mentálisan is meg vagy rottyanva.
2/5 A kérdező kommentje:
És érdemes lehet csökkenteni a súlyon + növelni az ismétlésszámon, vagy végül is ugyanez jönne ki?
máj. 10. 18:13
3/5 anonim válasza:
Jó lenne tudni mi volt a betegség.
Azt sem ártana tudni, hogy ez idő alatt tudtál edzeni vagy sem.
4/5 A kérdező kommentje:
Idegbecsípődés. Mozogni is alig bírtam, nem hogy edzeni.
máj. 11. 11:06
5/5 anonim válasza:
Mondjuk akkor logikus hogy nem tudsz ugyanolyan intenzitással edzeni, nem?
Vagy mit vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!