Ezzel a "sérüléssel" mit lehet kezdeni?
Felhúzástól miatt jött ki ágyéki gerinc, és annak a környékén fájdalom. Annyi a lényeg hogy gyorsan fejlődtem benne, kb minden héten tudtam emelni a súlyt, és bemelegítés közben ugye éreztem hogy megint erősebb lettem, belerántottam a 140-be (ez még bemelegítő súly volt) és azzal az egy mozdulattal elromlott az egész. A legnagyobb súlyt akkor tudtam megmozgatni 170-be nyolcat húztam, de már éreztem hogy itt valami nagyon nem jó. Ez volt másfél hónapja.
Megjegyzem, sosem volt semmi fájdalmam, kellemetlenségem a felhúzás, és az ahhoz hasonló gyakorlatok miatt. Magamat is levideóztam többször, jónak találtam a technikát; teljesen egyenes hát, jó úton mozog a rúd, és jó bracing (nem tudom hogy van magyarul). 2 erőemelő, és kb még 5 másik ember is megerősítette hogy jó a technikám.
A fájdalom helyét nem igazán tudom megfogalmazni, ezért a képen pirossal besatíroztam hogy hol érzek fájdalmat, kellemetlenséget. [link] Napközben, meg edzésen egyik gyakorlatnál sem érzek fájdalmat, csak ha felhúzást csinálok.
Összegezve, felhúzni nem tudok emiatt a kisebb sérülés miatt. Nagyon szeretném újból elkezdeni, mert kifejezetten élveztem, és jó is vagyok benne szerintem. A tapasztalataim alapján evidens, hogy a fájdalom nem fog magától elmúlni, mert akármennyit pihentettem, nyújtottam, hengereztem nem múlt el egyszerűen.
Mit javasolnátok, kihez forduljak? Csontkovács? Sportmasszőr? Gyógytorna?
Köszi szépen a válasz, további szép napot!
hiába emeled ki a kérdést mi is csak azt tudjuk mondani mint az 1es
sorry
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!