Melyik a legolcsóbb tejsavó esetleg szója fehérje por ami kapható?
Nemrégiben kezdtem újra edzeni. Sok sok éve emlékeim szerint a Myprotein és a Protein Buzz voltak a legolcsóbb fehérjék, illetve a Biotech Power Protein (szója). Ezek mostanra eléggé megdrágultak. Még mindig ezek számítanak a legolcsóbb fehérjéknek, vagy vannak most ezeknél olcsóbbak is?
Tejsavó és szója egyaránt érdekel 👍
Minden megdrágult. Googlet ajanlom.
Myproteinnel havi 2 napig 40 szazalekos akcio van
Árukereső szerint:
Hogy ezek milyenek, akkor tudod meg, ha kipróbálod. A fehérje az fehérje, ahol ez bukhat, az az ít és hogy mennyire jól keveredik. Ahogy nézem, ezek valószínű ízesítetlenek.
Ezen kívül ami még eszembe jut, az a Spar sajátmárkás, ami 20%-os kuponozható, úgy 4000/fél kiló. Az ízesített, de megint csak, hogy minőségileg milyen, azt a gyakorlat eldönti.
A napi 3 adag turmix nem is egészséges. Egyél ételeket. Kellenek a vitaminok, ásványi anyagok, antioxidánsok.
Kiegeszitesnek szuper a por heti pár alkalommal de nagyon téves az egész életmódot arra alapozni
Nem feltétlen a legolcsóbb a legjobb, én számtalan márkát kipróbáltam már, de azt kell, hogy mondjam, hogy nem az ár számít, mert hosszútávon sokkal jobban megéri befektetni.
Nekem a sor végére a BodySelect hozta a legjobb eredményeket, legjobb ízeket és a legjobb ár-érték arányt, csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!